به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، طبق روال هر ساله و در ایام مبارک ماه رمضان نشست ویژه نخبگان و صحابنظران عضو شورای راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه دوشنبه شب(30تیر) برگزار شد.
علیرضا شهسواری، مدیر مرکز مطالعات راهبری دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این نشست اظهار داشت: نقش نخبگان علمی در تحقق اهداف و سیاستهای مرتبط با حوزه اقتصاد و فرهنگ کلیدی است.
وی افزود: برگزاری نشستهای هماندیشی با نخبگان میتواند بستری برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی باشد.
شهسواری تصریح کرد: در سال جاری سعی میکنیم جلسات این شورا به صورت ویژه و با هدف بررسی توانمندیهای استان در حوزههای مختلف برگزار شود و هر جلسه این شورا به مبحثی تخصصی در حوزه اقتصاد، مدیریت، فرهنگ و توسعه پایدار استان اختصاص خواهد یافت.
منصور خاکسار، عضو خانه صنعت و معدن کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: علی رغم توانمندیهای بسیاری که در حوزه صنعت و معدن داریم اما متأسفانه هماکنون وضعیت مناسبی در این حوزه نداشته و بیش از 80درصد صنایع استان غیرفعال هستند.
وی افزود: در بسیاری از موارد عدم مدیریت صحیح عامل اصلی تعطیلی این واحدها بوده و تحریمها و مشکلات مالی در ردههای بعدی قرار دارند لذا امید است با بهرهگیری از توانمندی نخبگان دانشگاهی و مدیران ریسکپذیر در استان زمینه برای شکوفایی صنعت استان فراهم شود.
خاکسار خاطر نشان کرد: با مدیریت جهادی میتوانیم بر بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی غالب آییم و تحریمهای دشمنان را دور بزنیم.
وی خواستار ایجاد هستههای اقتصاد مقاومتی به منظور بررسی و ارائه راهکارهای مطلوب برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی در استان شد و افزود: مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه میتواند در این خصوص نقش ویژهای را ایفا کند.
حامد قادرزاده، عضو مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این نشست به وضعیت معیشت عمومی استان، فرهنگ کار و خلق ثروت با توجه به معیارهای اقتصاد اسلامی و مدیریت جهادی اشاره کرد و افزود: باید به مبحث معیشت مردم کردستان توجه جدی شود چرا که میزان درآمد سرانه کردستانیها نصف میانگین کشوری است.
وی افزود: باید برنامه جامعی برای ارتقای سطح معیشت مردم داشته باشیم و با معضلات نشأتگرفته از چندگانگی اقتصادی و توسعه نامتوازن برخوردی علمی و نظاممند داشته باشیم.
قادرزاده تصریح کرد: روند کاهش برنامههای فرهنگی و مذهبی، کوچک شدن بعد خانوارها و افزایش آمار طلاق در استان همگی مؤید این مطلب است که بحث معیشت از مشکلاتی اساسی است و اگر چارهای اساسی برای آن اندیشیده نشود بحرانهای فرهنگی و هویتی را در آینده به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: هماکنون بیش از 3هزار فارغالتحصیل بالفعل کارشناسی ارشد به بالا در استان وجود دارد که اگر این نیروهای انسانی تحصیلکرده و کارآمد مدیریتی صحیحی شوند میتوانند زمینه پیشرفت استان در حوزههای مختلف را فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما