ندای "الغوث الغوث" در ییلاقات علی آباد کتول طنین انداز شد

خبرگزاری شبستان: مردم شهرستان علی آباد کتول در شبهای قدر، در روستاهای ییلاقی نیز برای رقم زدن سرنوشتی بهتر به مساجد و تکایا پناه آورده و برای لغزش های خود طلب پوزش دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، مردم شهرستان علی آباد کتول همانند سایر شیعیان در شبهای ارزشمند قدر، نه تنها در دل شهرها بلکه در روستاهای کوهستانی و ییلاقی نیز به دنبال رقم زدن سرنوشتی بهتر به مساجد و تکایا پناه آورده و برای بخشش لغزش های خود طلب پوزش دارند.


هنگامی که تقویم روزشمار بندگی در حال ورق خوردن است، فرار از هیاهوی زندگی شهری و پناه گرفتن در سکوت فضای روستاهای کوهستانی مجالی برای نزدیکی بیشتر با خدای بی همتا ومهربان است.


در لابه لای آن همه مهربانی ها و عطوفت پروردگار توانا دل های پژمرده و نا امید را به دامن کوهستان پناه دادن، حال و هوای تازه ای به دلهای سرشار از امید هدیه می بخشد.


قدم زدن در کوچه های تنگ و تاریک دهکده ساکت تا فاصله رسیدن به مسجد، در آن هنگام که مژه هایت از هوای مه گرفته خیس آب است، تو را شور و شعف می بخشد و دریچه ای به سوی پرواز به رویت گشوده می شود.


در روستای کوهستانی و ییلاقی چینو در دهنه زرین گل شهرستان علی آباد کتول، مردم در این شبها برای طلب مغفرت در مسجد گرد هم می آیند و برای آمرزش گناهان خود دست نیاز به سمت معبود خویش دراز می کنند.


محمد دیلم کتولی، یکی از اهالی روستای ییلاقی ماهیان در دهنه محمدآباد کتول، که برای شب زنده داری به مسجد آمده بود، به خبرنگار شبستان گفت: ما هر سال ایام ماه مبارک رمضان را به همراه خانواده به روستای ماهیان می آییم.


وی افزود: سادگی و آرامش محیط روستا باعث آسودگی و آسایش خاطر انسان می شود.


دیلم یادآور شد: هرسال شب های قدر را از افطار تا سحر در مسجد روستای ماهیان می مانیم و به خواندن دعا و مناجات می پردازیم.

 

محمد میر شاهی یکی از اهالی روستای کوهستانی افراتخته در دهنه زرین گل علی آباد کتول که در مسجد روستا در حال قرآن خواندن بود به خبرنگار شبستان گفت: من به همراه خانواده سعی می کنیم تا از این شبها بهترین بهره را ببریم.


وی افزود: فضای روستا بسیار ساکت و خلوت است و انسان احساس می کند بسیار خصوصی و در خلوت بیشتر با خدا مناجات می کند.


میرشاهی در ادامه گفت: مسجد روستای افراتخته در تمام شبهای ماه مبارک مملو از جمعیت است، اما در شب های قدر ازدحام بیشتری وجود دارد و شور و حال خاصی برای انسان به وجود می آورد.


حجت الاسلام والمسلمین سید محمود میر دیلمی، روحانی مستقر در مسجد روستای ییلاقی ماهیان هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در آیات و روایات اسلامی ارزش شب قدر برتر از ارزش هزار ماه عنوان شده است.


وی افزود: شب قدر، شب سلامتی و شب پرخیر و برکتی است که انسان می تواند سعادت دنیا و آخرتش را در این شب تأمین کند.


حجت الاسلام میردیلمی اظهار داشت: شب قدر شبی است که سرنوشت یک ساله انسان ها در آن رقم می خورد و انسان می تواند بر سرنوشت خود در این شب تاثیر بگذارد.


وی خاطرنشان کرد: اهالی روستای ماهیان در این شبها دست از زندگی پر هیاهوی شهر نشینی کشیده و به مسجد ماهیان می آیند.


حجت الاسلام میردیلمی اذعان داشت: این مردم همراه با هزاران امید با شب زنده داری، دعا و نیایش و نذر و انفاق در این شب ها می کوشند تا سرنوشت خود را به گونه ای بهتر رقم بزنند و برای بخشش لغزش های خود پوزش بخواهند.


وی تاکید کرد: مردم ما قدر این شب را باید بهتر بدانند و عظمت آن را می بایست بیشتر بشناسند و خیر دنیا و آخرت را برای خود و دیگران بخواهند.


حسین تجری، یکی از اهالی روستای سیاه مرزکوه در دهنه محمد آباد کتول به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: علیرغم فاصله زیادی که از شهر تا روستای سیاه مرزکوه است اما مردم همواره در شب های ماه مبارک رمضان از سطح شهر به این روستا می آیند.


وی افزود: مردم علاوه بر اینکه از هوای سرد و ییلاقی استفاده می کنند، در محیط آرام روستا و در مسجد روستا گرد هم می آیند و به دعا و مناجات می پردازند.


تجری خاطرنشان کرد: اهالی روستا برای مراسم قرآن به سر از هر نقطه شهرستان که باشند سعی می کنند خود را به این روستا برسانند.

 

حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر زنگانه، مشاور اجتماعی و فرهنگی استاندار گلستان نیز در مسجد روستای چینو به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: یکی از وعده گاه های خداوند متعال، شب های قدر است، قدری که از همان آغاز قدر و قیمت اش متفاوت بوده و هست.


وی افزود: به برکت این شب ها، چه گره هایی که گشوده نشده است و همانا گمشدگان بسیاری نیز در این شبها راه خود را باز یافته اند.


حجت الاسلام زنگانه خاطرنشان کرد: شب قدر شبی است که قرآن، همان کتاب جاودانگی بر قلب نازنین پیامبر اکرم (ص) فرود آمده است.


وی همچنین اذعان داشت: در این شبها کامل ترین انسان روی زمین با شمشیر کینه و تعصب و جهالت به شهادت رسید.


حجت الاسلام زنگانه گفت: مردم ما در این شبها در مساجد قرآن ها را برسر می گیرند و از خداوند می خواهند که از گناهاشان چشم پوشی کند.


وی یادآور شد: همه ساله در این شبها عده کثیری برای طلب بخشش به روستای ییلاقی چینو می آیند و در محیط آرام و ساکت روستا با راز و نیاز، دلهای خویش را آرامش می بخشند.

 
گفتنی است، در این شبها مساجد روستاهای مختلف شهرستان علی آباد کتول مملو از جمعیت است، جمعیتی که با هزاران امید و آرزو در مساجد روستا گرد می آیند تا گفتنی های ناگفته را تنها با خدای خود در میان بگذارند.


پایان پیام/

کد خبر 387402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha