به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری قروه، محمد شرفبیانی، فرماندار قروه در جلسه شورا برنامهریزی قروه با اعلام این خبر اظهار کرد: سهم شهرستان قروه از محل این اعتبارت در سالجاری 12.5 میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته درصد بسیار کمی کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه تخصیص اعتبار در سالجاری نسبت به سال گذشته چشمگیرتر خواهد بود، افزود: اعتبار یاد شده در 16 فصل هزینه میشود که بخشهای آب، راه ، فرهنگ و آموزش در اولویت دریافت اعتبار قرار گرفتهاند.
به گفته فرماندار قروه شاخص دیگری که برای توزیع اعتبار در نظر گرفته شده است، پیشرفت فیزیکی طرحهای نیمه تمام است که در همین راستا، طرحهایی که بیش از 70 درصد پیشرفت داشته باشند، در اولویت هستند.
شرفبیانی با بیان اینکه 4.9 میلیارد تومان از اعتبار یاد شده، در حوزه الزامات است، گفت: برای اجرای دیگر طرحها در عمل 7.9 میلیارد تومان اعتبار باقی میماند که پاسخگوی نیاز شهرستان نیست.
وی گفت: اعتبارت عمرانی محدود و پروژههای عمرانی از جمله پروژههای بر زمین مانده بسیار زیاد است، به طوری که اتمام آنها اعتبارات صدها میلیاردی را میطلبد.
شرفبیانی، با بیان اینکه طرحهای بسیار ضروری از جمله آب در اولویت تخصیص اعتبار قرار گرفتهاند، یادآور شد: بحران آب در شهرستان بسیار جدی است که اگر امسال برای آن چارهاندیشی نشود، سال آینده شرایط بحرانیتری حاکم میشود.
فرماندار قروه با بیان اینکه حتی در پروژههای سه بخش اعلام شده نیز اولویت با طرحهای ضروری است، گفت: باید تمامی محدودیتها و ضرورتها در نظر گرفته شود تا بتوان با این اعتبار محدود، بهترین کارها و ضروریترین آنها را انجام داد.
وی با تاکید بر اینکه مسائل ضروری شهرستان اگر در برنامهریزی و بودجهبندی لحاظ نشود، به نارضایتی مردم خواهد انجامید، گفت: کسب رضایت مردم در سایه رفع نیازهای اصلی حاصل میشود.
کاهش 40 درصدی اعتبارات عمرانی
نماینده استانداری و دبیر شورای برنامه ریزی این شهرستان نیز در این نشست با اشاره به کاهش 35 تا 40 درصدی اعتبارات عمرانی کردستان در سالجاری نسبت به سال گذشته، گفت: برای اتمام طرحهای نیمه تمام در استان بیش از 7 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
اکبر محمدی، با اشاره به اینکه در حال حاضر، هزار و 100 کیلومتر راه شریانی در کردستان وجود دارد، افزود: قبلا نگهداری این راههای از محل منابع ملی انجام میشد که این امر به استان واگذار شده است.
وی احداث ساختمان اداری را بر اساس قانون ممنوع دانست و افزود: در موارد بسیار حاد و ضروری امکان دارد که با احداث ساختمان جدید اداری موافقت شود.
وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر 200 میلیارد ریال اعتبارت توزیع نشده و مصوبات خاص در استان وجود دارد، گفت: برخی طرحها امکان بهرهمندی از این اعتبار را دارا هستند.
پایان پیام/
نظر شما