انسان ها باید خود را بدهکار قرآن بدانند

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دراختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن گفت : انسان ها هر زمان که خود را بدهکار قرآن بدانند سعی خواهند کرد،نیازهای خود را از طریق آن مرتفع کنند.

به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در اختتامیه بخش دانشگاه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در باغ موزه دفاع مقدس با بیان اینکه توفیق بود بواسطه این نمایشگاه بیش از گذشته در محضر قرآن و خدمت اصحاب قرآن باشیم ، اظهارداشت : مادامی که انسان ها خود را طلبکار قرآن بدانند و احساس کنیم با فعالیت ما باری از دوش قرآن برداشته می شود ، راه درستی نمی رویم اما زمانیکه خود را بدهکار بدانیم سعی خواهیم کرد ، نیازهای خود را مرتفع کنیم.


وی با اشاره آیاتی از سوره طه افزود : در این آیات خداوند ذکر کرده است که آن کسی که زمین و آسمان های بلند را آفرید ، قرآن را نازل کرد نه برای آنکه پیامبر اکرم (ص) به زحمت بیفتد بلکه برای تذکر به کسانی که به قرآن توجه دارند و چایگاه رفیع سخنگوی آن را درک می کنند.


هاشمی با اشاره به اینکه اگر ارتباط با قرآن مستمر و خودآگاهانه باشد، توفیق فهم آن حاصل می شود، گفت: انسان مدیون پروردگار است و قادر به سپاسگزاری از این نعمت الهی نیست و هر زمان که در این مسیر گام برمی داریم شکری مضاعف برما واجب می شود.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه خدمت به قرآن توفیق است و ما باید این منش را در جامعه ترویج کنیم، تصریح کرد: انسان بوسیله قرآن باید راه خود را پیدا کند و شفای درد و ناراحتی خود را از آن بدست آورد و اگر این مهم را کسب نمی کند بدلیل آن است که راه را گم کرده است.


وی رفع مهجوریت قرآن را با چاپ قرآن های زرنگار میسر ندانست و تصریح کرد : باید با قرآن ارتباط برقرار کرد زیرا قرآن برای رفع مشقت های انسان نازل شده است و مهجوریت کنونی قرآن بدلیل مهجوریت و دوری ما از قرآن است.


هاشمی با اشاره به اهمیت فعالیت تحلیلی، علمی و اجتهادی در زمینه قرآنی در دانشگاهها افزود گفت : بر روی ایمان قلبی و عاطفی به قرآن کریم در دانشگاهها باید کار کرد و به این نتیجه رسید که قرآن کتاب هدایت است.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه قرآن جایگاهی رفیع دارد و نیاز به معرفی ندارد، تصریح کرد: قرآن در آیاتش خود را معرفی می کند و ما باید به بهره هایی که می توان از آن بدست آورد، بپردازیم.


وی ادامه داد: نمایشگاه قرآن با هدف معرفی پله پله این ذخیره الهی برپا می شود، این نمایشگاه ها باید بصورت مکرر در دانشگاههای سراسر کشور برگزار شود تا دستاوردهای قرآنی کشور در دسترس دانشجویان باشد و معنویت قرآن در طول سال در دانشگاهها پررنگ باشد.


هاشمی در پایان با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه قرآن است ، خاطرنشان کرد : همه ماهها می تواند ماه قرآن باشد و می توان در طول سال با برگزاری نمایشگاههای قرآن در سطح محدودتر در دانشگاهها، فضای قرآنی را در میان دانشجویان حاکم کرد و این نمایشگاه حاصل تمام نمایشگاه های خرد کشور باشد.


پایان پیام/

کد خبر 387361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha