به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، احسان قاضی زاده، امروز(16آذر) در جمع دست اندرکاران مطبوعات و رسانه های استان مرکزی که همزمان با سفر سوم دولت انجام شد، گفت: بر اساس تفاهم با صندوق تامین اجتماعی، دست اندرکاران رسانه ها شامل خبرنگار، عکاس، دبیر، سردبیر، مصحح و برخی مشاغل دیگر تحت پوشش این قانون قرار دارند.
وی با بیان اینکه در دولت نهم و دهم، وزارت ارشاد برای بیمه کلیه خبرنگاران رسانه ها و خبرنگاران آزاد اقدام کرده است، افزود: برای اولین بار بانک اطلاعات خبرنگاران آماده شده و 9 هزار و 200 نفر عضو که و به زودی تحت پوشش وب قرار می گیرد.
قاضی زاده با بیان اینکه صدور مجوز برای نشریات تخصصی، دانشگاهی و استانی در اولویت کاری وزارت ارشاد قرار دارد، بیان کرد: قانون نظام جامع رسانه ای در وزارت ارشاد در حال تدوین است که در آن شرایط متقاضی مجوز مطبوعات از نظر سنی، مدرک و مالی گنجانده شده است.
وی توسعه مطبوعات محلی با گستره استانی و شهرستانی را از سیاست های رسانه ای وزارت ارشاد ذکر کرد و ابراز داشت: افزایش مخاطبان، گسترش فرهنگ و اطلاعات نواحی مختلف از مزایای این سیاست است.
مدیر کل مطبوعات داخلی کشور تصریح کرد: خانه مطبوعات حلقه واسط بین مدیریت تشکیلات فرهنگی دولت ( وزارت ارشاد ) و اصحاب رسانه است که اساسنامه جدید آن به استان ها ابلاغ شده است.
قاضی زاده گفت: وزارت ارشاد مجری قانون مطبوعات است و این قانون رسالت مطبوعاتی را مورد توجه قرار داده که وحدت ملی، حاکمیت اصول قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی و تبین جایگاه ولایت فقیه از موارد آن است.
مدیر کل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد تاکید کرد: مردم در انتخابات ریاست جمهوری، رای خود را به طور قاطع نشان دادند و خواسته ها و دغدغه های خود را مشخص کردند بنابراین نباید برخی مطبوعات دغدغه های سیاسی خود را به عنوان حرف مردم مطرح کنند.
وی اختلاف افکنی، سیاه نمایی، تشویش افکار عمومی، ایجاد اختلاف و گستردن یاس و نومیدی را از تخلفات مطبوعاتی عنوان کرد و افزود: دست اندرکاران رسانه ها کاری نکنند که مراجع نظارتی معترض شوند.
مدیر کل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد اظهار کرد: به نشریاتی که در جامعه جنگ روانی و تنش ایجاد کنند اجازه فعالیت نمی دهیم ولی کسی مانع نقد صحیح و مبتنی بر آمار و اطلاعات نیست چرا که قانون حقوق مطبوعات را هم به رسمت می شناسد.
پایان پیام/
نظر شما