به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، سیده ماریا موسوی، مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری اردبیل، پیش از ظهر امروز (26 تیرماه) در همایش حجاب و عفاف سازمان بهزیستی، اظهار کرد: 14 محور در سند چشم انداز پنجم توسعه برای بانوان تبیین شده است که یکی از مباحث مربوط به عفاف و حجاب و گسترش آن در بین جوانان است.
وی، با اشاره به اینکه در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه همگی تلاش کنند، تصریح کرد: افراد با حجاب می توانند به عنوان الگو نقش سفیران فرهنگی در جامعه داشته باشند و در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه تلاش کنند.
موسوی، با بیان این مطلب که تاثیرگذار بر روی یک فرد موفقیت محسوب می شود، خاطر نشان کرد: از ضعف های حجاب و عفاف در جامعه عدم پایبندی به اعتقادات است و تبعات آن را در جامعه می بینیم زیرا تا کنون الگوی مناسبی برای جامعه معرفی نکرده ایم.
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری اردبیل، با اعلام اینکه در معرفی الگوهای مناسب به دختران چه میزان موفق بوده ایم بحث جداگانه ای است، افزود: الگوهای مناسبی در صدر اسلام یا در تاریخ کشورمان و حتی در استان اردبیل وجود دارد که کوتاهی های برای معرفی آنها اتفاق افتاده و جامعه از عدم معرفی الگوهای مناسب رنج می برد که البته معرفی الگوهای ایرانی – اسلامی عفاف و حجاب وظیفه مسئولان فرهنگی است.
این مقام مسئول، دنبال روی دختران از فرهنگ غرب را کوتاهی مسئول دانست و گفت: در گذشته کم کاری های فرهنگی موجب به وجود آمدن وضعیت موجود در مسئله حجاب و عفاف شده است و الگوهای غربی جایگزین الگوهای ایرانی – اسلامی شده است.
موسوی، در پایان سخنان خود، با اشاره به اینکه زمینه ها و ملاک های انتخاب دختران ایرانی باید الگوهای اسلامی باشد، یادآور شد: متولیان فرهنگی با نسل جدید رابطه شایسته و مناسبی در زمینه عفاف و حجاب داشته و در شناسایی ضعف ها و کمبودها همت مضاعف کنند.
پایان پیام/
نظر شما