راه اندازی دانشگاه صنعتی گلستان در علی آبادکتول پس از خواب 6 ساله

خبرگزاری شبستان: نخستین دانشگاه صنعتی گلستان در علی آباد کتول پس از 6 سال بلاتکلیفی با همت مسئولان در سال جاری راه اندازی خواهد شد.

خبرگزاری شبستان- گلستان: دانشگاه صنعتی گلستان، یکی از آرزوهای مردم و مسئولان شهرستان علی آباد کتول بود که در اردیبهشت ماه سال 1387، در لیست 149 مصوبه سفر دوم هیئت دولت قرار گرفت و مقرر شده بود تا به عنوان اولین دانشگاه صنعتی گلستان در علی آبادکتول راه اندازی شود.


در حال حاضر افزون بر 6 سال از آن مصوبه می گذرد لیکن راه اندازی این دانشگاه همچنان با اما و اگرهای بسیاری مواجه بوده و پیچ و خم های زیادی را طی کرده است.


اما در میان انتظارها، امیدها و نا امیدی های مردم، نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی و فرماندار علی آباد کتول، از امیدهای تازه ای برای راه اندازی این دانشگاه و پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جاری نوید می دهند.
 

رحمت الله نوروزی، نماینده مردم علی آباد کتول و بخش کمالان در مجلس شورای اسلامی دراین باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: جهت افتتاح دانشگاه صنعتی در علی آبادکتول، هم از طریق مسئولان دولت قبلی و هم مسئولان وزارت علوم دولت فعلی با جدیت در حال پیگیری هستیم.


وی در تشریح روند پیگیری مصوبه دولت و تبدیل دانشکده فنی به دانشگاه صنعتی، اظهار داشت: در زمان خدمتگذاری بنده در سمت رئیس آموزش و پرورش علی آبادکتول، به رغم کمبود فضای آموزشی؛ محلی را در اختیار این پروژه قرار دادم، که مسئولان فنی وزارت علوم با حضور در علی آباد کتول از محل اجرای ساختمان دانشگاه بازدید کردند.


نوروزی افزود: کارشناسان فنی وزارتخانه، اعتقاد داشتند که زمین دارای شیب زیادی است و امکان ساخت وجود ندارد که شهرداری و شورای اسلامی شهر علی آبادکتول هم آمادگی خود را جهت معاوضه این زمین اعلام داشتند.


وی خاطرنشان کرد: بر اساس هماهنگی های به عمل آمده با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مقرر شد بیمارستان قائم (عج) به مدت 5 سال برای راه اندازی دانشگاه صنعتی گلستان در اختیار دانشکده فنی و مهندسی قرار گیرد.

 

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تعمیرات و فراهم کردن تجهیزات فضای داخلی این بنا به 200 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، تصریح کرد: امیدواریم با همکاری تمامی مسئولان و خیرین گلستانی بتوانیم در اسرع وقت دانشگاه صنعتی گلستان را در شهر علی آباد راه اندازی کنیم و شاهد پذیرش دانشجو در شهریور ماه در این دانشگاه باشیم.


راه اندازی دانشگاه صنعتی پتانسیل توسعه اقتصادی و فرهنگی در شهرستان را به همراه دارد

احمد تجری، فرماندار علی آبادکتول به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در سفر رئیس جمهوری دولت دهم، پیش بینی شده بود که پس از راه اندازی دانشگاه جامع گلستان، دانشگاه صنعتی علی آبادکتول، پزشکی گرگان و کشاورزی گنبدکاووس راه اندازی شود.


وی افزود: با پیگیری ها و رایزنی های انجام شده دستور وزیر در این خصوص اخذ شد و راه اندازی این دانشگاه منوط به تهیه ساختمان و 3 دانشکده شد تا دانشکده فنی و مهندسی علی آباد به مجتمع آموزش عالی یا دانشگاه صنعتی ارتقا یابد.


تجری در ادامه گفت: پس از آن با پیگیری های مجدانه نماینده مردم علی آباد و فرماندار سابق تفاهنامه و قراردادی 5 ساله در خصوص اجاره بیمارستان قائم(عج) با دانشگاه علوم پزشکی گلستان به امضا رسید.


فرماندار علی آباد کتول، با بیان اینکه پس از این مرحله مسئولیت فرمانداری علی آباد به وی تفویض شد، خاطر نشان کرد: پس از آن با اعتقاد به اینکه راه اندازی دانشگاه صنعتی پتانسیل توسعه اقتصادی و فرهنگی در شهرستان را به همراه دارد، جهت پیگیری مصوبات گذشته، دبیرخانه راه اندازی دانشگاه را در فرمانداری شهرستان تشکیل دادیم.


تجری اذعان داشت: از آنجایی که پیگیری مصوبات با اجرای طرح سلامت توسط دولت تدبیر و امید در اواخر سال 92 و اوایل سال جاری هم زمان شد، لذا موجب شد تا دانشگاه علوم پزشکی در واگذاری کامل ساختمان بیمارستان قائم (عج الله) با احتیاط بیشتری عمل کند.


وی خاطر نشان کرد: اگر این اتفاق رخ نمی افتاد با واگذاری 5 ساله بیش از هزار متر زیربنای بیمارستان، دانشگاه صنعتی علی آباد از دانشگاه جامع گلستان منفک می شد.


تجری تصریح کرد: در حال حاضر راه اندازی این دانشگاه نیازمند 50 هکتار زمین است که جلسات متعددی برای شناسایی ظرفیت های ادارات و بخش خصوصی در شهرستان برگزار شده است.


70 هکتار زمین در تپه بازگیر شناسایی شد

وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر 70 هکتار زمین در جنوب شهرستان و مشرف به سدکبودوال (زرین گل) در تپه بازگیر شناسایی و در مرحله تهیه نقشه قرار دارد.


تجری اضافه کرد: مکاتبات لازم برای واگذاری این زمین با نگاه آموزشی و گردشگری با منابع طبیعی، جهادکشاورزی و غیره انجام شده است.


فرماندار علی آباد کتول متذکر شد: با پیگیری های نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی، در حال رایزنی برای گزینه های دیگری از جمله طبقه سوم بیمارستان قائم، ساختمان ترویج جهادکشاورزی و غیره برای راه اندازی دانشگاه در سال تحصیلی جاری هستیم.


وی همچنین تاکید کرد: راه اندازی دانشگاه صنعتی علی آباد کتول، نیازمند کمک و همراهی تمامی مدیران با نماینده است و با رایزنی ها و پیگیری های انجام شده بسیار امیدواریم تا در سال تحصیلی جدید این امر تحقق یافته و این دانشگاه راه اندازی شود.


آمادگی شورا و شهرداری علی آباد در تامین زمین دانشگاه صنعتی

حسن صداقت، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر علی آبادکتول دراین باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: راه اندازی دانشگاه صنعتی علی آباد در سفر دوم دولت نهم به گلستان به تصویب رسیده بود اما به دلایل مختلف و بهانه عدم تامین زمین مورد نیاز، تاکنون به تاخیر افتاده است.


وی با بیان اینکه راه اندازی این دانشگاه می تواند در توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان نقش به سزایی داشته باشد، افزود: اعتقاد دارم شهرستان علی آبادکتول با این پیشینه می بایست تاکنون بیش از اینها رشد می کرد، اما به دلایل مختلف این امر محقق نشده است و دانشگاه صنعتی می تواند به کانون تربیت شهروندان خلاق و نوپرداز تبدیل شود.

 

صداقت در ادامه گفت: در حال حاضر شورای اسلامی و شهرداری اعلام آمادگی کامل دارد تا زمین مورد نیاز برای این دانشگاه را فراهم کند و ما در راه تعالی شهرستان از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.


پایان پیام/

کد خبر 386688

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha