به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، قاسم سواری، مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری استانداری خوزستان، امروز(25 تیر) در جلسه کمیته تحول اداری استان، گفت: در کشور حدود 80 درصد از فعالیت ها در اختیار بخش دولتی است به همین دلیل باید برای بهبود نظام اداری در ابتدا نظام دولتی کشور را اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه حاکمیت دولتی تنها در صورتی که نظام اداری متحول شود به وجود می آید و بستر این تحول نیز در کمیته های تحول اداری ایجاد می شود، تصریح کرد: نظام توسعه ای باید از یک نظام اداری حاصل شود.
وی با اشاره به اینکه ما در سال جاری به منظور تحول در نظام اداری استان برنامه های متنوعی را برای دستگاه های اجرایی در نظر گرفته ایم، اضافه کرد: برای ایجاد تحول اداری در استان نیازمند فرهنگ سازی هستیم.
سواری، با بیان اینکه رسانه ها باید به عنوان بخشی از این فرآیند مردم را نسبت به حقوق خود آگاه و ارزیابی از دستگاه های اجرایی استان را در اختیار آنها قرار دهند، اذعان داشت: دستگاه های اجرای باید مورد قضاوت مردم قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون دستگاه های اجرایی موظفند که سالیانه چهار درصد از تصدی های خود را واگذار کنند در صورتی که ما در این زمان شاهد عکس این اتفاق هستیم، افزود: دستگاه های دولتی از نظر جذب نیرو دچار تورم شده اند و در این زمان تنها به دنبال جذب نیروهای انسانی خود هستند.
وی الکترونیکی شدن فرایندهای اداری و توجه به بودجه دولتی در دستگاه های اجرایی را از جمله برنامه های سال جاری این کمیته برشمرد و ادامه داد: ما به همین منظور جشنواره میزان رضایتمندی مردم از دستگاه های اجرایی و تکریم اربابان رجوع را در نیمه اول سال جاری برگزار خواهیم کرد.
مدیر کل آمار استانداری خوزستان، نیز عنوان کرد: کشور ما از نظر رتبه بندی سلامت اداری بر اساس گزارشات سازمان شفافیت بین المللی از جایگاه مناسبی قرار ندارد و علت وقوع این مسئله نیز طولانی بودن فرایند رسیدگی به کارهای اداری در کشور است.
پایان پیام/
نظر شما