خبرگزاری شبستان، 63 سال آوارگی، غم و درد واندوه ملت فلسطین درحالی سپری می شود که منادیان حقوق بشری در طول سالیان متمادی تمایلی به شنیدن صدای عدالت خواهانه این ملت مظلوم نداشتند.
اما امروز ملت فلسطین درحالی سالروز "روز نکبت" را برگزار می کنند، که اوج گیری موج اسلام خواهی و خیزش انقلابی در کشورهای منطقه باعث به جریان افتادن خون تازه ای در پیکر فلسطین شده است و همین امر شادابی و نشاطی عجیب را با وجود ظلم و ستمی که 63 سال بر دل و جانشان تنیده شده، در بین آنها ایجاد کرده است.
ملت فلسطین با تغییر نام روز "نکبت" به روز"حق بازگشت" نشان دادند که امسال با سالهای گذشته متفاوت است و آنها عزم خود را در بیرون کردن رژیم غاصب از سرزمین های خود و بازگشت پناهندگان فلسطینی به موطنشان جزم کردند.
ملت فلسطین به این منظور نام روز نکبت را به حق بازگشت تغییر دادند که حق بازگشت آوارگان فلسطینی را به سرزمین اشغالی را که به اجبار از آن بیرون شده اند، از حقوق فردی و اجتماعی خود می دانند وهیچ توافقنامه و قطعنامه بین المللی نیز نمی تواند این حق مسلم را از این ملت مظلوم بگیرد.
ملت مظلومی که از 15 می 1948 تاکنون برای رسیدن به حقوق واقعی خود خونهای زیادی داده اند، اما به علت حمایت های کورکورانه غرب و آمریکا نتوانستند سران صهیونیستی رابه مجازات برسانند و یا حقوق حقه خود را از آنها بستانند؛ زیرا منافع غرب و حامیان صهیونیستی در ادامه موجودیت این رژیم جعلی و جنایتکار است.
غربی که 63 سال پیش منفعت خود را با پایمال کردن حقوق ملت فلسطین در تشکیل رژیم جعلی اسرائیل نشان داد و امروز به فلسطین اثبات شده است که نمی تواند بر روی قوق و قرار های غرب حساب باز کند.
اما امروز ملت فلسطین با امضای سند آشتی ملی بین دو گروه فتح و حماس را امیدوارتر از گذشته به سوی آینده ای پر امید گام بر می دارد، چرا که این اتحاد گام بلندی برای اتحاد و یکپارچگی فلسطینیها و تیری آتشین بر پیکره رژیم اشغالگراسرائیل است.
گروه های حماس و فتح تحقق آشتی ملی را راهکاری استراتژیک برای به زیر کشیدن رژیم صهیونیستی و حامیان منفعت طلب غربی آنها می دانند و معتقدند که با این اتحاد می توانند از حقوق فلسطینی ها برای رسیدن به آزادی کامل و حق بازگشت پناهندگان و آوارگان فلسطینی دفاع کنند.
برهمین اساس، اتحاد بین نوار غزه و کرانه باختری بیانگر پایان اختلافات و دور تازه و جدیدی در مناسبات سیاسی و دیپلماتیک فلسطین با کشورهای منطقه است به طوری که بازگشایی گذرگاه رفح از سوی دولت جدید مصر را نیز می توان نخستین گام این مناسبات دیپلماتیک دانست.
کشورهای دیگر منطقه نیز در راستای بیداری اسلامی حمایت های خود از فلسطین را سمت و سو داده اند و تلاش خود را برای رهایی و آزادی ملت مظلوم فلسطین از بند رژیم اسرائیل به کار گرفته اند؛ به طوری که کشورهای منطقه همچون مصر، اردن و لبنان نیز تظاهرات های گسترده را به مناسبت روز نکبت برگزار کرده اند و جنایت های صهیونیستی و سکوت مجامع بین المللی نسبت به جنایت های این رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین را محکوم کرده اند.
امروز دولتمردان و ملت فلسطین می دانند با وجود پنهان کاری و سانسورهای رسانه های خبری غرب، صدای مظلومیت آنها به گوش جهانیان رسیده است و مردم آگاه و باوجدان جهان می دانند که رژیم ددمنش اسرائیل چه جنایت هایی را در طول این 63 سال بر ملت فلسطین روا داشته اند.
ملت فلسطین می خواهد با حمایت کشورهای جهان و عربی زمین ها و املاک غصب شده از سوی اشغالگران صهیونیستی را که در طول این سالهای متمادی با زور و شکنجه از ملت فلسطین گرفته اند و آنها را یا آواره کرده اند یا زندان انداخته اند و یا اسیر خاک کرده اند، بستانند.
فلسطین انتفاضه سوم را در راستای خیزش انقلابی مردم منطقه آغاز کرده است می تواند آرزوی رهایی و آزادی و با اتحاد و یکپارچگی محقق کند.
پایان پیام/
نظر شما