به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام علی عسکری، معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، ظهر امروز(24 تیر) در آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، اظهار داشت: آرمان بزرگ "تخلقوا باخلاق الله" را مردم ایران به یک انقلاب دورنی در تمام مظاهر فرهنگی و نفی تمام مظاهر طاغوت و غیرخدا تبدیل و حکومتی پدید آورد که قانون اساسی آن بر مبنای دستورات اسلامی نگاشته شده و مبارزه با هرگونه تسلط طبقاتی و گروهی را مدنظر دارد.
وی به بندهایی از قانون اساسی اشاره کرد و افزود: آنچه مسلم است در متن قانون اساسی، مفهوم جامعه علمی مشخص و هدف آن رستگاری انسان تعیین شده است.
حجت الاسلام عسکری دانشگاه را محیط انسان سازی معرفی و تأکید کرد: دانشگاه محل تجلی علوم الهی است تا بشر با دستیابی به علوم شرایط خروج از محدودیت ها را به دست آورد.
وی اساس دین را ایستادگی در برابر نفس، خروج از محدودیت های حیات بشری اتصال به نامحدود و لقاء پروردگار برشمرد و اذعان داشت: بالاترین آزادی از نظر دین آزادی از خود است و انسان کامل از نظر دین، انسان آزاد و رها شده از قید و محدودیت های بشری است.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: انسان با پیروی از دستورالعمل خداوند که از طریق پیامبر(ص) و پیامبر باطنی (عقل)می تواند به آزادی، رستن و رها شدن دست یابد.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف دولت ایجاد محیط مناسب برای رشد فضایل اخلاقی و مبارزه با مظاهر فساد است، گفت: تقویت روح ابتکار در زمینه های علمی، فرهنگی و اسلامی، طرد کامل استعمار، منع استبداد و انحصار طلبی، مشارکت عامه مردم در سرنوشت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه، رفع تبعیضات ناروا از مسئولیت های مدیران نظام است.
حجت الاسلام عسکری با درخواست از مسئولین جهت پرهیز از شعارزدگی و توجه به صاحبان فکر و اندیشه، تأکید کرد: از لجبازی ها و انتقام گیری های سیاسی پرهیز شود و اصلاح و اعتدال در معنای واقعی آن منظور نظر باشد.
وی همچنین التزام عملی به اندیشه های امام و رهبری را خواستار شد و ادامه داد: مدیریت باز سیاسی و توجه به امنیت عمومی و رضایتمندی مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید مورد اهتمام مدیران نظام باشد.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی برخی از چالش های پیش روی مسئولان در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی را برشمرد و گفت: در گذار از دانشگاه سنتی به دانشگاه جدید بطور قطع دانشگاه قدیم در برابر فناوری اطلاعات و ارتباطات جدید مقاومت ساختاری و محتوایی می کند و این مسئله یکی از چالش هایی است که دانشگاه آزاد اسلامی با آن مواجه است.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت تکنولوژی اطلاعات به گونه ای بوده است که انحصار مراکز علمی را در ارائه دانش به مخاطره انداخته است، گفت: به جهت توجه جدی جامعه به آثار ضروری نشر علم و ضرورت پاسخگویی به نیازهای جامعه به صورت علمی،افزایش تقاضا در سطوح آموزش علمی خودنمایی می کند و به خاطر آن کیفیت فدای کمیت می شود.
حجت الاسلام عسکری اصلاح هرم هیئت عملی با بازنگری رشته تحصیلی، پذیرش دانشجوی پژوهش محور را از ضرورت های انکار ناپذیر دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی حدود 10 میلیون فارغ التحصیل وارد جامعه شده که همه این دانش آموختگان نقش علمی مفیدی در جامعه ایفا نمی کنند.
وی با اشاره به سیاسی شدن آموزش عالی در کشور و تنزل دانشگاه ها به بنگاه های سیاسی، تأکید کرد: این مسائل دانشگاه ها را دستخوش حوادثی می کند که جبران ناپذیر است.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بار مالی بر دوش دولت نمی گذارد و برابر با دانشگاه های دولتی فارغ التحصیل دارد، افزود: احداث ساختمان های بزرگ در نقاط دور دست ایران که مصداق عدالت آموزشی است، توسط دانشگاه آزاد اسلامی صورت پذیرفته است.
پایان پیام/
نظر شما