رقابت 500 برگزیده دانشگاه های علوم پزشکی برای راهیابی به جشنواره ملی

مسئول مرکز قرآن وزارت بهداشت با اعلام آغاز رقابت 500 برگزیده دانشگاه های علوم پزشکی از برپایی محفل بیداری اسلامی با حضور تحلیلگران مذهبی و سیاسی با محور همبستگی با مسلمانان خبرداد.

رحیم قربانی، مسئول مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام برگزاری مرحله نهایی شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به خبرنگار شبستان گفت: این رقابت ها از 27 تا 29 اردیبهشت با حضور 500 فعال برگزیده به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار می شود.

وی اظهارکرد: شرکت کنندگان در این رقابت ها شامل 380 برگزیده رشته های حفظ کل، 20، 10 و 5 جزء، قرائت تحقیق، ترتیل، تفسیر و مفاهیم، 18 برگزیده رشته های هنری و پژوهشی و کارشناسان و دبیران قرآن و عترت (ع) دانشگاه های علوم پزشکی هستند که طی دو روز برای کسب رتبه های برتر با یکدیگر به رقابت می پردازند.

قربانی از برگزاری نشست مسئولان و دبیران قرآن و عترت (ع) همزمان با این رقابت ها خبرداد و تصریح کرد: پس از برگزاری آیین افتتاحیه با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت و امام جمعه کاشان، رقابت شرکت کنندگان در 4 گروه آغاز می شود.

مسئول مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت ادامه داد: همسو با بیداری ایجاد شده در جهان اسلام سه شنبه، 27 اردیبهشت محفل بیداری اسلامی با حضور تحلیل گران سیاسی مذهبی به منظور اعلام همبستگی با مسلمانان به ویژه در بحرین برپا می شود.

وی درباره دیگر برنامه های جانبی این دوره از مسابقات قرآن دانشجویان علوم پزشکی کشور بیان کرد: برگزاری نشست دبیران و کارشناسان قرآن و عترت (ع) با حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت و برپایی کرسی تلاوت با حضور قراء بین المللی در نیاسر کاشان همزمان با جشن گلابگیری، از جمله تدارکات شانزدهمین دوره رقابت های دانشجویان علوم پزشکی کشور است.
قربانی با اعلام برگزاری آیین اختتامیه این رقابت ها پنجشنبه، 29 اردیبهشت عنوان کرد: همزمان با برگزاری این آیین نفرات برگزیده که با قضاوت داوران ممتاز همچون مسعود نیکدستی،حسن ربیعیان، محسن موسوی بلده و مهدی بحرالعلوم انتخاب شده اند، معرفی و تجلیل می شوند.

وی درباره نحوه گزینش افراد برگزیده در این رقابت ها اعلام کرد: 3 برگزیده نخست رشته های قرائت و حفظ در دو گروه برادران و خواهران، 5 برگزیده از رشته ترجمه و مفاهیم به طور مشترک از میان خواهران و برادران، 3 مقاله پژوهشی و 15 اثر هنری در آیین اختتامیه این جشنواره با حضور قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی تقدیر می شوند.

مسئول مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت با اشاره به اجرای طرح ارزیابی دانشگاه های علوم پزشکی در این عرصه ابراز کرد: این کار بر اساس فرم های کارشناسی شده و در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی و تبلیغی ترویجی انجام شده و بنابر نتایج آن جایگاه هریک از دانشگاه ها به جهت سطح فعالیت در این عرصه مشخص می شود.

وی از برگزاری نخستین جشنواره قرآنی اسوه همزمان با سالروز تاسیس مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت خبرداد و بیان کرد: این جشنواره همه ساله با هدف تجلیل از مسئولان و مدیران فعال عرصه قرآن در دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با 29 مهرماه برگزار می شود.

قربانی درباره روند برپایی کنگره های قرآن پژوهی و طب خاطرنشان کرد: این کنگره ها تا هفته نخست خرداد در تمامی دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود تا از نتایج آنها بتوان بستر مناسب برای برپایی کنگره ملی قرآن پژوهی و طب را فراهم کرد.

پایان پیام/

 

 


 

کد خبر 38605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha