به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی عرب نژاد امروز (24 تیر) در جمع خبرنگاران به شبکه اورژانس اجتماعی اشاره کرد و گفت: این شبکه شامل چهار بخش خط تلفن 123، خدمات سیار، مرکز مداخله بحران در بحران های فردی و خانوادگی و پایگاههای اجتماعی است.
وی ادامه داد: اورژانس اجتماعی در استان در راستای اجرای خدمترسانی به موقع و سریع به آسیب دیدگان اجتماعی از سال 87 فعالیت خود را آغاز کرده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان 9 مرکز اورژانس اجتماعی در سطوح مختلف مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: مرکز سطح یک در مرکز استان و در شهرستان بیرجند است و مراکزی مانند خانه سلامت، مرکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق وکودکان خیابانی فعالیت دارند.
عرب نژاد به خدمات اورژانس اجتماعی خراسان جنوبی در طی سه سال گذشته اشاره کرد و افزود: مرکز مداخله در بحران در سال در سال گذشته یک هزار و 131 نفر را پذیرش کرده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 6 هزار و 603 تماس با خط 123 اورژانس اجتماعی گرفته شده است، گفت: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به 2 هزار و 241 تماس با خط 123 گرفته شده است و همچنین خدماتگیرندگان از خدمات سیار اورژانس اجتماعی در سال گذشته 6 هزار نفر بوده اند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی از ساماندهی شش کودک خیابانی در سال 91 و سه کودک در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون6 مورد خدمات در خانه سلامت انجام شده است و در سال گذشته 19 نفر در خانه سلامت و 9 هزار و 563 نفر در پایگاه سلامت بهزیستی خراسان جنوبی پذیرش شده اند.
پایان پیام/
نظر شما