به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، آیتالله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولیفقیه در استان گلستان، ظهر امروز (23 تیر) در سلسله نشست «اهمیت خانواده و وظایف همسران و فرزندان در اسلام» به مناسبت ماه مبارک رمضان در مسجد جامع گلشن گرگان افزود: نبی مکرم اسلام (ص) زنان را از گرداب حقارت و ظلمت نجات داد.
وی خاطرنشان کرد: در آن زمان فرهنگ غلط ریشهداری وجود داشت و با وجود اینکه اصلاح و تغییر آن کار بسیار سختی بود، اما پیامبر گرامی اسلام (ص) قاطعانه ایستاد و جامعهای بر مبنای ارزشهای اسلامی ایجاد کرد.
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: تاریخ گواه این حقیقت است که هیچ یک از ادیان الهی، زنان را مانند دین مبین اسلام تربیت نکردهاند.
آیتالله نورمفیدی تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان اولین تربیتیافته این مکتب، حضرت زینب کبری (س) و سایر زنان حاضر در صحرای کربلا نمونههای بارز این حقیقت هستند.
وی با بیان اینکه همه انبیاء همسران خود را دوست داشتند، خاطرنشان کرد: چنین محبتی برای کوبیدن فرهنگ غلط آن زمان بود که زن را موجودی بیارزش میپنداشتند.
امام جمعه گرگان بر شناخت بیشتر شرایط فرهنگی قبل از ورود اسلام برای آگاهی از خدمات پیامبر (ص) به بشریت به ویژه زنان تاکید و اظهار کرد: در آن فضای آلوده اگر به مردی خبر میدادند که صاحب دختر شده، خشم سراسر وجودش را فرامیگرفت و تا مدتها از دیدهها پنهان میشد و در نهایت هم دختر خود را زنده به گور میکرد.
آیتالله نورمفیدی افزود: جامعهای که به دختر چنین نگاهی داشته باشد برخورد شایستهای با زنان ندارد و از آنها به عنوان یک ابزار برای اهداف شیطانی خود استفاده میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در گذشتههای دور و حتی در رژیم گذشته با توجه به نوع نگاه پستی که به جنس زن بود، انواع مختلف ازدواجها رواج داشتند.
نماینده ولیفقیه در استان گلستان با بیان اینکه این نوع ازدواجها از نظر اسلام باطل هستند، یکی از آنها را ازدواج شقار عنوان کرد و توضیح داد: در این نوع ازدواج مرد به ازای گرفتن دختر از خانوادهای خواهر و یا دختر خود را به عنوان مهریه به آن خانواده میداد.
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این نوع ازدواجها به این خاطر بود که زنان موجوداتی بیارزش، اسیر و فاقد شخصیت مستقل بودند.
پایان پیام/
نظر شما