سیدعلی سجادی زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار داشت: بهترین عبادت و افضل المعارف خداشناسی و خودشناسی است.
وی افزود: انسان با خواندن بعضی دعاها به خصوص دعای ابوحمزه ثمالی در سحرهای ماه مبارک رمضان انسان میتواند به خداشناسی و خودشناسی دست یابد چرا که افراد با رسیدن به مرحله خداشناسی می توانند در برابر اقدام به گناه مقاومت ورزد.
وی با بیان اینکه خواندن این دعا موجب می شود که انسان نعمتهای خدا را درک کرده و به وظیفه خویش در برابر این نعمات عمل کند، گفت: روح دعای ابوحمزه ثمالی خداشناسی و محور حقیقی آن شناخت خداست چرا که خودشناسی زمینهساز خداشناسی است.
سجادیزاده با بیان اینکه دعای ابوحمزه ثمالی گفتگو با اوصاف خداوند است، گفت: بخش مهمی از این دعا آشنایی با اوصاف خداوند مانند صفت خیرالساترین وچشمپوشی پروردگار از خطا های بندگان است.
وی ادامه داد: از طریق کسب معرف میتوانیم خدا را بشناسیم چرا که اگر خدا نبود به معرفت دست نمی یافتیم بنابراین با ذکر دعا و به زبان آوردن نامش و عرض نیاز به درگاهش به این مهم دست مییابیم.
سجادی زاده بیان کرد: مسئله ای که بین خدا و بندگانش فاصله میاندازد خطا و تقصیر بندگان است در حالی که خداوند از رگ گردن به ما نزدیکتر است و هیچ فاصلهای در این بین وجود ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: افرادی که در برابر عظمت خداوند قرار میگیرند بزرگی و تکبر کاذب از آنها گرفته میشود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که رفتن به حج در دعای ابوحمزه ثمالی بسیار مورد تاکید است، گفت: در دعای ابوحمزه ثمالی از حج به عنوان فرصتی برای فهم دین، تفکر دین و نقل احادیث ائمه(ع)یاد می شود.
سجادی زاده با اشاره به این مطلب که زیارت مکه مکرمه و قبور معصومین(ع) تاثیر به سزایی درسرکوبی نفس و نشان دادن ضعف طاغوت و جبار دارد، افزود: با رفتن به حج و زیارت قبور معصومین(ع) احادیث و روایات مربوط به آنان توسط زائران نقل شده و گسترش مییابد.
این استاد حوزه ودانشگاه با بیان اینکه فریضه حج یکی از ارکان دین است، گفت: اگر زیارت قبور ائمه(ع) وسفر معنوی حج همراه با بصیرت و شناخت صورت گیرد قلوب تسکین پیدا می کند وموجب فراوانی رزق می شود.
پایان پیام/
نظر شما