حجت الاسلام عباس دانشی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: رسانه هایی که با محوریت موضوعات قرآن، احکام اسلامی و شعائر دینی، فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس، ترویج سبک زندگی اسلامی، هر یک از محورهای 24 گانه اقتصاد مقاومتی، ترویج زبان فارسی، پرهیز از واگرایی و تحکیم همبستگی ملی توسط روزنامه ها و هفته نامه هایی که با گستره توزیع استانهای مرزی منتشر می شوند و افزایش سواد علمی جامعه منتشر شود، یارانه سه برابری دریافت می کنند.
وی افزود: روزنامه های سراسری با جایگزینی نشریه مکتوب با نشریه الکترونیک می توانند 50 میلیون تومان، روزنامه های منطقه ای و محلی 20 میلیون تومان و ماهنامه پنج تا 10 میلیون تومان یارانه دریافت می کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: روزنامه ها اگر علاوه بر نشریه سایت بر خط داشته باشند در هر نوبت 20 میلیون تومان تخصیص می یابد.
دانشی گفت: روزنامه ها با ایجاد سرمایه دیجیتال( عرضه آرشیو کامل در محیط وب) می توانند 50 میلیون تومان و ماهنامه 30 میلیون تومان یارانه دریافت کنند.
وی افزود: نشریات چاپی و الکترونیکی که دیپلماسی فرهنگی را دنبال کنند و فعالیت های برون مرزی جدی داشته باشند براساس شاخص ها( دوره انتشار، میزان تاثیر، اولویت های منطقه ای و جهت گیری محتوایی) و پس از تایید کمیته سه نفره ( نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات) 50 تا 100 میلیون تومان حمایت می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: در راستای حمایت از خبرنگاران روزنامه های منطقه ای، استانی و محلی دارای فهرست بیمه 20 نفر، هفته نامه ها با 10 نفر و دو هفته نامه به بالا 6 نفر مشمول 15 درصد افزایش یارانه می شوند.
دانشی در خاتمه گفت: ضمنا از سال 94 هر یک از رسانه هایی که این الزام قانونی( ماده 46 قانون مطبوعات در ضرورت بیمه کردن کلیه همکاری توسط صاحب امتیاز) را رعایت نکنند مشمول 10 درصد کسر رایانه می شوند.
پایان پیام/
نظر شما