حجت الاسلام حسین مردمی، از اساتید حوزه علمیه، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با تشریح نکات تفسیری جزء پانزدهم قرآن کریم عنوان کرد: برخی احکام اسلام و حقوق والدین بر فرزند و حقوق فرزند بر والدین در سوره اسراء و کهف در جزء پانزدهم آمده است.
وی افزود: اگر هر فردی اگر هر شب جمعه، سوره مبارکه اسراء را بخواند نمی میرد مگر اینکه حضرت بقیه الله الاعظم (عج) را ببیند و از یاران آن حضرت محسوب می شود.
وی افزود: تنها خواندن این سوره کفایت نمی کند بلکه عمل به معنی آن نیز اهمیت دارد.
این استاد حوزه علمیه همچنین با اشاره به آیه 23 اسراء و حق والدین بر فرزندان اظهار داشت: حق مادر بر فرزند این است که بداند فرزند را در جایی تربیت کرده که هیچ کسی راضی نمی شود فرد دیگری را اینگونه تربیت کند و باید توجه کنیم که مادر در سرما و گرما از فرزندش محافظت کرده است.
وی ادامه داد: همچنین باید توجه کنیم هر سجیه عالی که در ما وجود دارد، ناشی از تربیت پدران ماست.
این استاد حوزه علمیه همچنین با اشاره به حق فرزند بر والدین عنوان کرد: والدین خود را تنها مکلف می دانند که ابزار آسایش را برای فرزندان مهیا کنند در حالی که این مسایل کمتر و در حد ضرورت در قرآن و روایات اشاره شده است.
حجت الاسلام مردمی افزود: حقوق واجبی فرزند بر والدین این است که نام نیکی برای آن ها انتخاب کنند.
وی با بیان ضرورت های تربیتی برای فرزندان اظهار داشت: در روایات اسلامی داریم که فرزندان خود را به حب پیامبر اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و قرائت قرآن تربیت کنید.
پایان پیام/
این استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه 26 سوره اسراء گفت: این آیه به ماجرای فدک اشاره می کند که نشانه مظلومیت اهل بیت(ع) است.
حجت الاسلام مردمی افزود: هدف حضرت زهرا(س) این بود که سود باغ فدک را در جهت تبلیغ دین اسلام و حضرت رسول اکرم(ص) و امیرالمومنین(ع) استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما