حجاب و عفاف یک ضرورت دینی است

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان بسیج جامعه زنان استان سمنان گفت: اسلام مسئله عفاف و حجاب را به عنوان یک ضروری دینی یاد می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان،زهره درزی حرفه درجمع خبرنگاران گفت:زنان در سایه رعایت عفاف و حجاب اسلامی می تواند در نهادهای اجتماعی با احساس امنیت و آرامش به فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بپردازند.


وی با بیان اینکه در قرآن آئین نامه‏ها و فرمان‏هایی درباره عفاف و حجاب آمده است، گفت: جلوه‏های عفاف و حجاب را در قرآن کریم می‏توان در پوشش نگاه گفتار و رفتار نگریست.


وی با بیان اینکه اسلام مسئله عفاف و حجاب را به عنوان یک ضروری دینی یاد می‏کند، گفت: زنان در سایه رعایت عفاف و حجاب اسلامی می‏توانند در نهادهای اجتماعی با احساس امنیت و آرامش به فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بپردازد و مردان هم کمتر در دام ناهنجاری‏ها فرو می‏روند.


رئیس سازمان بسیج جامعه زنان استان سمنان با اشاره به اینکه در تعریف حجاب اسلامی، علاوه بر شکل، بر محتوا و حقیقت حجاب هم توجه دارد، اظهار کرد: اسلام علاوه بر آنکه پوشاندن بدن را لازم می‏داند مخاطبان خود را از هر گونه نگاه و سخن در رفتاری که باعث جلب توجه جنس مخالف و نامحرم می‏شود، منع می‏کند.


وی با بیان اینکه دیدگاه متحجرانه در تمامی ملیت ها وجود داشته و مختص جوامع مذهبی نیست، افزود: کسانی که این دیدگاه متحجرانه را دارند و داشتند اگر به دیدگاه خود جنبه و جلوه آسمانی هم بدهند عقایدشان خطرناک تر و خراب تر هم می شود زیرا موجب به حاشیه راندن نیمی از افراد جامعه از عرصه های مختلف اجتماعی و محرومیت از آزادی های مشروع و قانونی می شود.


وی رویکرد اومانیستی و ارتجاعی مدرن را هم تهدید و هم آسیب دانست و خاطرنشان کرد: در این دیدگاه روابط فرادستی و فرودستی به شکل جدیدی وجود دارد که همان برده‏داری مدرن است.

 

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان استان سمنان افزود: در دیدگاه دوم با کشاندن زنان به عرصه اجتماع و سپردن امور سطحی و غیر کلیدی به آنها، آزادی و رهایی های مطلوب مورد نظر خود را برای زنان به ارمغان آوردند و تمام سعی خود را در استفاده از جذابیت ها و زیبایی های زنان در تأمین منافع و مصالح خود به کار بستند.


درزی حرفه ادامه داد: زنان هم که از کنج خانه ها پا به عرصه اجتماع گذاشتند و خود را همچون مردان آزاد و مؤثر در فعالیت های اجتماعی می دیدند، بدون توجه و تأمل بر قابلیتها و استعدادهای والای انسانی و فطری خود، به مانکن‏هایی مبدل شدند تا به تبلیغ و ترویج فرهنگ و محصولات بپردازند.


وی خاطرنشان کرد: به طور بدیهی پوشش و عفت و وقار و حیثیت اخلاقی زنان مانع فرایند بیمار حجاب در غرب است؛ بنابراین اشاعه عریانی و بی‏حجابی اصلی‏ترین پروژه‏ای شد که از سوی غربیان در دستور کار قرار گرفت.


رئیس سازمان بسیج جامعه زنان استان سمنان انس دینی، عادت دینی،معرفت دینی،شاکله دینی،جوشش دینی را از مراحل و مراتب فرآیند انتقال فرهنگ اسلامی به نسل جدید برشمرد.


درزی حرفه با بیان اینکه انس دینی، ایجاد تعلقات معنوی از طریق شرطی شدن اعمال و مذهبی است، خاطرنشان کرد: باید ابزار و لوازم رعایت حجاب و عفاف در جامعه فراهم شود.


وی با اشاره به اینکه عادت دینی، ایجاد عادت مذهبی به کمک تکرار اعمال و احساس مسئولیت در عبادت است، اظهار کرد: رعایت پوشش را از محیط بیرون از خانه آغاز کنیم و باید با شادی به فرد کمک کنید تا با پوشش مناسب حاضر شود.


رئیس سازمان بسیج جامعه زنان استان سمنان به سایر فعالیت‌های بسیج در زمینه عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: طرحی با عنوان طرح چهره به چهره به منظور پاسخ به نسل جوان در حوزه عفاف و حجاب انجام شد که نتایج بسیار خوبی داشت.


درزی حرفه افزود: ترویج الگوهای برتر بانوان نمونه و تقدیر از زنان فعال در عرصه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و ترویج فرهنگ سیره شهدا و زنان شهیده از جمله فعالیت های مؤثر در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 385243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha