اسلام منهای روحانیت، تز انگلیسی است

عضو فراکسیون روحانیان مجلس به فعالیت جریان انحرافی با محوریت «اسلام منهای روحانیت» و «اسلام منهای سیاست» اشاره و خاطرنشان کرد: این مباحث در راستای تز استعماری و انگلیسی است که از قدیم وجود داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام علی بنایی در خصوص وضعیت نظارت بر تجمعات دینی از قبیل هیئت‌ها، مجالس زنانه و کلاس‌های اخلاق با اشاره به چگونگی نظارت در حوزه علمیه گفت: در سطوح مختلف حوزه‌های علمیه نظارت‌هایی وجود دارد،‌ یعنی اگر طلبه‌ای بخواهد ملبّس شود، حتما باید مورد تعیین صلاحیت قرار گیرد تا به او اجازه پوشیدن لباس روحانیت داده شود و در این صورت اگر طلبه و روحانی حرف نامربوط بزند، به واحد تذهیب حوزه و یا دادگاه ویژه روحانیت احضار خواهد شد تا پاسخگوی اظهارات خود باشد اما چنین نظارت‌هایی برای مداحان و یا خانم جلسه‌ای‌ها وجود ندارد.


نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه سطح علمی این افراد مورد بحث است، افزود: باید این مسئله به صورت جدی پیگیری شود که سطح علمی مداحان و یا خانم جلسه‌ای‌ها در چه حدی قرار دارد و اینکه آیا صلاحیت تشخیص و تمیز مطالب قوی و ضعیف را دارند یا خیر‌ زیرا برخی مطالبی که در جمع‌های روضه زنانه و یا مداحی‌ها به صورت شایعه یا خواب عنوان می‌شود، توسط مخاطبان منتشر خواهد شد.


وی آفت کار مجالس مذهبی را تبدیل از روحانی محور بودن به مداح محور بودن اعلام کرد و گفت: متاسفانه شخصیت روحانی مبرزی که سال‌ها در حوزه تحصیل کرده، به مطالب ورود دارد و دارای نظر کارشناسی است، مورد استقبال چندانی قرار نمی‌گیرد اما مداحی و سینه‌زنی استقبال می‌شود، بنابراین باید بر اخلاق و رفتار آن مداح نظارت اعمال شود که چه در بیان مطلب و چه در رفتار شخصی و فردی بدآموزی نداشته باشد و هر فردی در هر شأن و مرتبه‌ای بخواهد در جامعه مدیریت داشته باشد، اعم از منبر، مداحی و کلاس و درس، باید مورد نظارت و ارزیابی و دقت قرار گیرد تا برای جامعه مفید و موثر باشد.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس متصدی نظارت بر جمع‌های مذهبی را سازمان تبلیغات اسلامی دانست و افزود: در حال حاضر نظارتی بر تجمعات مذهبی که در کشور تشکیل می‌شود، وجود ندارد. هرچند تصور همگانی این است که سازمان تبلیغات اسلامی باید در کار اینگونه هیئت‌ها و انجمن‌های مذهبی نظارت داشته باشد و درخصوص تشکیل کلاس‌هایی در این زمینه و یا اعطای مجوز عملکرد جدی‌تری داشته باشد.


وی درباره همکاری و اقدامات مجلس در این خصوص، گفت: سازمان تبلیغات ابزار و ساز و کار لازم را دارد و ما کمبود قانونی در این حوزه احساس نمی‌کنیم اما اگر این سازمان قانون خاصی نیاز داشته باشد، با همکاری و حمایت مجلس مشکل برطرف می‌شود و ما در این زمینه کمک‌های لازم را خواهیم داشت. 


به گزارش دفتر نماینده مردم قم در مجلس،‌عضو فراکسیون روحانیون مجلس همچنین به فعالیت جریان انحرافی با محوریت «اسلام منهای روحانیت» و «اسلام منهای سیاست» اشاره و خاطرنشان کرد: اینچنین مباحثی در راستای تز استعماری و انگلیسی است که از قدیم وجود داشته و همچنان نیز فعالیت دارد و مقام معظم رهبری نیز در سفر مهر ماه خود به قم با اشاره به این تز استعماری، اسلام منهای روحانیت و اسلام منهای سیاست را دو روی یک سکه دانستند که توسط عوامل استکبار و انگلیس ترویج شده و اکنون نیز مجددا بازار آن داغ شده است.
 

وی اظهار کرد: این بازار توسط یک گروه و جریان انحرافی به صورت غیرمستقیم ترویج می‌شود و قصد دارند با نادیده انگاشتن روحانیت و مراجع دینی در اذهان مردم و نظام جمهوری اسلامی و نیز با نفوذ در لایه‌های بالای نظام، جایگاه آنها را تضعیف کنند و این کار را به شکل ظریفی عملیاتی می‌کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 38464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha