به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان ، دکتر فریبا علاسوند در اولین همایش انسان عفیف در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهارداشت: علی رغم حجم بالای کارهای انجام شده در خصوص عفاف و حجاب ، نتیجه مناسبی بدست نیامده است و انجام آسیب شناسی ضروری است.
وی با بیان اینکه مهمتر از حجاب ، عفت است ، تصریح کرد: عفت یک خصلت انسانی است که باید هم زن و هم مرد از آن برخوردار باشد و تفاوت عفت با حجاب در این است که عفت امری تربیتی است اما حجاب دستورالعمل دینی و شریعتی است که حکومت می تواند در آن دخالت کند.
علاسوند با بیان اینکه بجای تمرکز بر روی حجاب ابتدا باید به عفت پرداخت ، تصریح کرد: ابعاد عفت اعم از جنسیتی و غیر جنسیتی است و نبادی از آن غفلت کرد و زن و مرد ندارد.
این استاد حوزه و دانشگاه عفت در کلام و رکیکی گویی را از مصادیق بی عفتی دانست و افزود : امروز این بی عفتی در کشور به عنوان یک بی اخلاقی و بیماری رواج پیدا کرده است ، در صورتی که پیامبر اسلام و اهل بیت (ع) نیز بسیار آن را مورد توجه قرار می دادند.
وی ادامه داد: عدم سلامت کلامی و حفظ عفت در کلام منجر به متلاشی شدن کانون های خانواده و طلاق می شودو زمانی که بحث بر عفت کلام است ، بار اصلی بر دوش زنان است .
علاسوند با بیان اینکه یکی از مطالبات از حوزه های علمیه این است که در اعزام مبلغ به مدارس پسرانه توجه جدی کنند ، افزود: برای دختران همایش عفاف و حجاب فراوانی برگزار می شود اما در خصوص عفاف به پسران توجهی نمی شود.
این استاد حوزه و دانشگاه یکی از علل عدم موفقیت برنامه های فرهنگی در خصوص عفاف و حجاب را پرداختن به برنامه های غیر ضروری دانست و تصریح کرد : جامعه امروز معیار زیبا شناسی را به دختران هدیه کرده است و آن ها را مجبور کرده تا سراغ بازارهای زیبایی روند.
وی با بیان اینکه خانواده یکی از ایستگاه های مهم فرهنگی در حل مشکل بی حجابی است ، گفت: مادامی که خانواده تلاش نکند خصلتی بازتولید شود ، این امر محقق نخواهد شد.
علاسوند با اشاره به اینکه بیش از آموزش و پرورش و رسانه ها در امر تربیت کودکان ، خانواده ها تاثیرگذارند ، تصریح کرد: خانواده ها در 7 سال اول زندگی هر کودک بهترین زمان را برای تربیت وی در اختیار دارند و می توانند عفت و پاکدامنی را به آن بیاموزند.
پایان پیام/.
نظر شما