نمایشگاه قرآن زمینه ساز گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: دبیر اجرایی هشتمین نمایشگاه قرآن کریم خوزستان، نمایشگاه قرآن را زمینه ساز گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی است، اظهار داشت: در نمایشگاه آثار خوبی را در حوزه علوم قرآن و اسلامی شاهد هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین براتی، دبیر اجرایی هشتمین نمایشگاه قرآن کریم و مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، با اشاره به روند برپایی هشتمین نمایشگاه قرآن کریم استان، در نشست خبری با خبرنگاران در حاشیه نمایشگاه قرآن خوزستان، گفت: امسال تقریبا از چند روز قبل از ماه رمضان صحبت و مذاکره برپایی نمایشگاه قرآن مطرح شد.

 

وی تاکید کرد: با توجه به تغییر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی احساس می کردیم، تاخیری در روند اجرای نمایشگاه ایجاد شود ولی خوشبختانه با حضور مدیرکل جدید، ستاد برگزاری نمایشگاه تشکیل و با تقسیم کاری که صورت گرفت، به عنوان دبیر اجرایی این نمایشگاه عضویت یافتم و به خصوص با همکاری اداره امور فرهنگی و روابط عمومی اداره کل، توانستیم کارها را دنبال کردیم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، تصریح کرد: طبق پیش بینی های انجام شده، توانستیم هشتمین نمایشگاه قرآن کریم را 15 تیر رسما با حضور آیت الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افتتاح کنیم و در اختیار مردم علاقه مند و قرآن دوست باشیم تا بتوانند از فضای ملکوتی ماه رمضان بیشتر بهره و استفاده کنند.

 

وی ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه زمینه بیشتری برای مردم و خانواده ها در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی ایجاد کند به نحوی که خواندن و خریدن کتاب بیش از پیش در سبد کالای خانواده ها باشد و افزود: امسال به دلیل همزمان بودن این نمایشگاه با نمایشگاه سراسری قرآن در تهران، طبیعی بود که ناشران و مؤلفان حوزه کتاب و دیگر محصولات فرهنگی به آن بخش جذب شوند ولی با این حال خوشبختانه آثار خوبی را در حوزه علوم قرآن و اسلامی در نمایشگاه شاهد هستیم.

 

براتی، با بیان اینکه امسال نگاه جدیدی از سوی مدیرجدید فرهنگ و ارشاد اسلامی به این نمایشگاه صورت گرفت و سعی شد محصولات ارائه شده توسط ناشران و هنرمندان بیشتر به‌ صورت نمایشگاهی باشد تا فروش، اضافه کرد: طراحی و غرفه ‌بندی نمایشگاه به نحو مناسبی و بر اساس فعالیت‌های صورت گرفته انجام شد.

 

وی اشاره به اینکه امسال آثار ارزشمندی در حوزه هنرهای تجسمی با حضور از اساتید مجرب و هنرمندان برجسته استان در نمایشگاه ارائه شد که این امر یکی از نقاط قوت و وجه تمایز این نمایشگاه با سال های گذشته است، عنوان کرد: در بخش جنبی نمایشگاه نیز کارگاه هایی پیش بینی شده که هر شب تحت عناوینی همچون قرآن و خانواده، قرآن و جوانان، قرآن و شهدا و... برگزار می شود.

 

دبیر اجرایی هشتمین نمایشگاه قرآن کریم خوزستان، خاطر نشان کرد: در این کارگاه ها از برجسته ‌ترین اساتید علوم قرآنی و اجتماعی استان برای سخنرانی دعوت شده و مواردی که احساس می شود مورد نیاز جامعه و خانواده هاست، ارائه و جلسات پرسش و پاسخ نیز بدون واسطه انجام می شود.

 

وی با بیان اینکه قریب به 150 نفر به طور مستقیم و تعداد زیادی نیز به صورت غیر مستقیم درگیر برگزاری و برنامه ریزی این نمایشگاه هستند، ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز که خوشبختانه همه ساله یکی از بخش های تعیین کننده و مؤثر در برگزاری نمایشگاه هستند، امسال با قوت بیشتر و پررنگ تری نسبت به سال های گذشته حضور دارند و حضور روحانیون، اعضا و مدیران کانون های مساجد و مؤسسات قرآنی بیشتر از هر سال مشاهده می شود.

 

وی با اشاره به حضور فعال خبرگزاری ها و پایگاه های خبری مرتبط با علوم قرآنی و دینی در نمایشگاه، یاد آور شد: امسال نمایشگاه به لحاظ کمی و کیفی ارتقا داشته و فضای نمایشگاهی مناسب تری به مردم ارائه شده که مورد استقبال بسیار خوب علاقه مندان قرار گرفته به طوری که در شب دوم نمایشگاه بیش از 5/14 میلیون تومان فروش بن صورت گرفت که این نشان از استقبال بی نظیر مردم بوده است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 384502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha