به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی محمدی امروز (18 تیر) در شورای سیاستگذاری بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی اظهار داشت: تاکنون اجرای 10 پروژه توسط در عتبات عالیات به اتمام رسیده که بیشترین پروژههای اجرا شده توسط مردم نیکوکار استان اجرای طرح در کاظمین بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سه پروژه در دست اقدام است، افزود: تعویض سنگ گنبدخانه حرم مطهر امامین کاظمین، اجرا و تامین سنگ صحن جدید الاحداث صاحب الزمان (عج) و صحن حضرت فاطمه زهرا(س) از طرحهای در دست اقدام استان است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف اشاره کرد و گفت: سنگ فرش حدود 100 هزار متر از این صحن با هزینه بالغ بر 25 میلیارد تومان را ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی متقبل شده است.
محمدی با بیان اینکه هزینه هر متر مربع سنگ از نصب، راه اندازی و ارسال همه با هم حدود 250 هزار تومان می شود، بیان کرد: مردم استان می توانند با مراجعه به ستاد به هر متراژ که توان داشته باشند هزینه تامین سنگ آن را متقبل شوند.
وی ادامه داد: طرح دفترچههای ذخیره آخرت به مبلغ 250 هزار تومان چاپ شده که برای هزینه هر متر سنگ کار شده در صحن حضرت زهرا(س) است که البته مردم میتوانند به صورت نقدی یا قسطی کمک کنند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی از کمک 400 میلیون تومانی مردم مومن و متدین خراسان جنوبی برای امر بازسازی عتبات عالیات در سه ماه نخست امسال خبر داد و افزود: تعهد امسال استان برای بازسازی عتبات عالیات حدود 4 میلیارد تومان است.
محمدی با بیان اینکه سال گذشته حدود 3 میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی جمعآوری شده است، عنوان کرد: همچنین 4 هزار و 800 نفر نیروی روزکار در عتبات عالیات کار کردهاند.
وی با اشاره به اینکه بافت فرش برای بازسازی عتبات عالیات به عنوان طرحی نو در خراسان جنوبی توسط محبان اهلبیت (ع) اجرا میشود، یادآور شد: در حال حاضر 140 کارگاه قالیبافی در استان برای کمک به بازسازی عتبات عالیات فعالیت میکنند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود هفت هزار نفر از خواهران در این کارگاهها فعالیت میکنند، گفت: برای هر دار قالی به طور میانگین 25 تا 30 نفر به صورت شیفتی فعالیت میکنند.
محمدی افزود: از آغار اجرای طرح بافت فرش برای کمک به بازسازی عتبات عالیات تاکنون 600 متر فرش بافته شده و یک هزار و 38 متر هنوز سرپا است.
وی با اشاره به اینکه صنعت بافت فرش در استان قبل از اجرای طرح بافت فرش برای کمک به بازسازی عتبات عالیات رو به فراموشی بود، متذکر شد: اجرای این طرح در خراسان جنوبی سبب احیای صنعت فرشبافی، استفاده از وقت غیرمفید بانوان و ایجاد اشتغال در استان شده است.
پایان پیام/
نظر شما