به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، هوشمند صفایی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در جلسه شورای مدیران حوزه تعاون، کار و رفاه گفت: پس از ابلاغ سیاست های جمعیت، سلامت و طرح حمایت غذایی وظایف ما در استان بسیار گسترده تر شده؛ لذا حرکت در چهارچوب این سیاست ها، اطلاع رسانی صحیح به مردم در خصوص حقوق قانونی خود و نیز مراحل اجرای لحظه به لحظه این طرح ها از وظایف اصلی ماست.
وی تصریح کرد: تاکنون در استان ما کارهای بسیاری به خصوص در حوزه سلامت انجام گرفته که جا دارد با اطلاع رسانی صحیح مردم و جامعه استانی در جریان قرار گیرند که اجرای این سیاست ها چه تحولی تاکنون در استان داشته است.
وی با اشاره به طرح حمایت غذایی افزود: از جمله مصوبات هیات دولت طرح حمایت غذایی برای حمایت از قشرهای کم توان مالی و آنانی است که به لحاظ مشکل مالی ممکن است دچار سوء تغذیه باشند؛ در مرحله اول مخاطبان این طرح مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد هستند که 10 قلم کالا به آنها اختصاص می یابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، اهداف برگزاری چنین نشست هایی را هماهنگی بیشتر در خدمت رسانی به مردم و انعکاس مشکل ها و مسائل به مرکز عنوان کرد و ادامه داد: هر چقدر توان خود را تجمیع کنیم بهتر می توانیم در خدمت رسانی به مردم موفق شویم.
وی اضافه کرد: در استان ما فرهنگ کار در ملی حفاری و شرکت نفت خلاصه شده است! از جمله وظایف مهم ما آن است که در زمینه ایجاد اشتغال فرهنگ سازی صحیح انجام شود و ترویج مشاغل کوچک و مشاغل خانگی به عنوان یکی از راهکارهای مهم در حل مشکل اشتغال باید با جدیت پیگیری شود.
وی با بیان اینکه خوزستان به دلیل ویژگی های خاص صنعتی و کشاورزی، نیاز دارد با همکاری سایر نهادها و دستگاه های ذیربط نسبت به تغییر فرهنگ کار در جوانان و افراد جویای کار اقدام کنند، ادامه داد: سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری برای همکاری حداکثر مردم در اقتصاد و سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی است.
صفایی، یکی از راهکارهای این فعالیت ها را گسترش کار جمعی و تعاونی دانست و عنوان کرد: زمینه سازی حضور مردم در فعالیت های اقتصادی به شکل جمعی است و ترویج فرهنگ کار جمعی در سطح استان می تواند بسیار موثر باشد و برای رسیدن به این مساله باید دستگاه های فرهنگی با هم در تعامل باشند.
وی بیمه های تامین اجتماعی و درمانی را از جمله قوانین خوب جمهوری اسلامی نام برد و تاکید کرد: تحت پوشش قرار دادن بیمه های روستاییان، عشایر و کشاورزان نیز نیاز به فرهنگ سازی دارد تا قشر روستایی و کشاورزان با مزایای این طرح ها آشنا شوند و نسبت به بیمه خود اقدام کنند که این کار نیز باید با همگرایی دستگاه های ذیربط فرهنگ سازی شود.
پایان پیام/
نظر شما