فرهنگ مراجعه به مشاور باید در جامعه نهادینه شود

خبرگزاری شبستان: معاون برنامه ریزی و نظارت صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی ازمشکلات جامعه، عدم فرهنگ سازی برای مراجعه به مشاوره است، گفت: این مهم یکی از اولویت های صدا و سیمای استان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، غلامحسین شیدایی امروز (16 تیر) در کارگروه اجتماعی و فرهنگی خراسان جنوبی اظهار داشت: مشکلی که از مشکلاتی که در جامعه با آن برخورد می‌کنیم فرهنگ مراجعه به مشاور است.

 

وی افزود: در همین راستا یکی از اولویتهای صداو سیما فرهنگ سازی مراجعه به مشاور در جامعه است.

 

معاون برنامه ریزی و نظارت صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه هر چه اورژانس اجتماعی قوی‌تر باشد بهره مطلوب‌تر خواهد بود، گفت: سعی می‌کنیم در برنامه‌ها از مشاوران دینی و مشاوران تخصصی استفاده شود.

  

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه عنوان کرد: باید ریشه اصلی آسیب‌های اجتماعی بررسی و شناسایی شود.

 

محمد سنجری با اشاره به اینکه 50 درصد آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر و مباحث اقتصادی است، بیان داشت: متاسفانه سطح توقع خانواده ها افزایش یافته است و خراسان جنوبی تنها استانی است که درآمد آن منفی است.

 

وی ادامه داد: اما هزینه‌های خانواده‌ها بیشتر شده و نیاز است برای این قضیه فکری جدی کرد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی افزود: اگر در پی حل مشکل بیکاری در جامعه هستیم باید تولید را در کشور رونق بدهیم.

 

محمد رضا سرمد، معاون اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی خراسان‌جنوبی نیز گفت: در سال 91 و 92 حدود 74 درصد پرونده‌های کلانتری در واحد مشاوره و مددکاری حل شده است که این موضوع کمک زیادی به قوه قضائیه کرده است.

حجت الاسلام کاظم لطفیان، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: طلاق به عنوان پدیده‌ای مظلوم در حال گسترش در کشور است.

 
وی با بیان اینکه افراد برای مشاوره به ما مراجعه می‌کنند، افزود: مشاوران بهزیستی با رویکرد روانشناسی ورود پیدا می‌کنند اما در سازمان تبلغات رویکرد مشاوره‌ها روان‌شناسی دینی است که باید این دو روان‌شناسی تلفیق شود زیرا سرعت رسیدن به نتیجه بیشتر می‌شود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از روستاها نشات می‌گیرد، بیان کرد: باید فرم جامعی از همه آسیب‌های که متصور است تهیه شود تا به صورت محرمانه به روستاها فرستاده و وضعیت فرهنگی و اجتماعی در روستاها آسیب‌شناسی شود.


حجت الاسلام لطفیان از وجود 120 روحانی مستقر در طرح هجرت خراسان جنوبی خبر داد و یادآور شد: اطلاعات زیادی روحانیون مستقر در روستاها از آسیب‌های اجتماعی این مناطق دارند که می‌توانند برای بررسی به کارگروه ارائه کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 383439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha