پزشک خانواده یکی از حلقه های بنیادی سلامت در روستاهاست

خبر گزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان پزشک خانواده را یکی از حلقه های بنیادی سلامت در روستاها و مناطق محروم عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، طیب قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان امروز (16تیر ) در جلسه ستاد هماهنگی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی در جمع مدیران شبکه های بهداشت و درمان و مسئولان بیمه سلامت استان گفت: پزشک خانواده یکی از حلقه های بنیادی سلامت در روستاها و مناطق محروم محسوب می شوند که حمایت، احترام و پشتیبانی از آنان خیلی ضروری است.

 

وی افزود: پزشکان خانواده است باید در ارائه خدمات با کیفیت به مردم در مناطق محروم از هیچ کوششی دریغ نکنند زیرا که در صورت عدم کم کاری پاسخگو باید باشند.

 

این مقام مسئول در ادامه اظهارداشت: برای اجرای مطلوب برنامه پزشک خانواده باید همه ما مسئولان و دست اندرکاران نظام سلامت بر ایجاد، استقرار و اجرای آن باور قلبی داشته باشیم.

 

وی افزود: تغییر رفتار مبتنی بر ایجاد باور در مجریان و دست اندرکاران سلامت و بیمه ها، می تواند بسیاری از معضلات و مشکلات در اجرای این برنامه ها را کاهش دهد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بر راهکارهای مناسب به منظور ماندگاری و نگهداشت پزشکان خانواده و بیمه روستایی تاکید و اذعان کرد: سرمایه اصلی اجرای برنامه پزشک خانواده بیمه روستایی، مردم هستند و کسب رضایت آنان جز اولویت های مهم بهداشت و درمان است.

 

قدیمی خاطر نشان کرد: اگر مدیران شهرستان در یک جلسه معارفه و توجیهی برای مردم، شورای اسلامی روستا و پرسنل مراکز بهداشتی درمانی، وظایف متقابل و اهداف برنامه را معرفی کنند امکان ماندگاری پزشک و کیفیت ارائه خدمات در روستا ها مناطق محروم افزایش می یابد.

 

مدیرکل بیمه خدمات سلامت استان کردستان نیز در ادامه این جلسه افزود: اکنون که نظام سلامت جز اولویت های اول مسئولان نظام قرار گرفته باید از فرصت ایجاد شده در جهت ارتقای کیفیت خدمات سلامت و افزایش رضایتمندی مردم بهره گیری شود.

 

دکتر علی موسوی جم اذعان کرد: اجرای طرح تحول نظام سلامت فرصت مغتنمی در راستای ایجاد تحول بنیادین در نظام سلامت، کاهش پرداخت ها از جیب مردم و افزایش رضایتمندی مردم است.

 

این مقام مسئول در ادامه بر استاندارد سازی محل زیست پزشکان خانواده در مراکز بهداشتی درمانی روستایی تاکید کرد و افزود: امسال 2 میلیارد تومان در استان به این امر اختصاص داده شده است.

 

وی افزود: با توجه به اعتبارات خوب در نظر گرفته شده در سال جاری از مدیران می خواهیم در بهبود استاندارد سازی مراکز بهداشتی درمانی تلاش کنند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در ادامه این جلسه افزود: مناسب ترین استراتژی اجرای برنامه بیمه روستایی در قالب نظام ارجاع، پزشک خانواده است.

 

دکتر فرزام بیدارپور اظهار داشت: تعداد 125 پزشک خانواده در مراکز بهداشتی درمانی مجری برنامه پزشک خانواده و بیمه روستاییان در استان فعالیت می کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای اجرای مطلوب برنامه پزشک خانواده بیمه روستاییان در استان به یک صد پزشک دیگر نیاز داریم.

 

پایان پیام/ 
 

کد خبر 383291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha