محمدهادی حیدرزاده، مدیر کل محیط زیست استان تهران در گفتوگو با خبرنگار شبستان با اشاره به ورود موتورسیکلتهای برقی گفت: در قانون به خودرو و موتورسیکلت های برقی و هیبریدی توجه نشده است که این مساله باید مورد توجه جدی مسئولان و برنامه ریزان قرار گیرد.
وی اظهار کرد: بعضا موتورسیکلتهای دوزمانه و چهارزمانه معادل 4 الی 8 خودروی 206 ایجاد آلودگی میکنند که تبعات بسیاری بر روی سلامتی جامعه دارد که قطعا ورود خودروها و موتورسیکلتهای برقی میتواند نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا داشته باشد.
حیدرزاده با بیان اینکه در حال حاضر مهمترین مشکل برای ورود موتورسیکلتهای برقی شیب خیابانهای شمالی و جنوبی شهر تهران است، اظهار کرد: با توجه به اینکه باطری موتورسیکلتهای برقی مرتبا باید شارژ شوند از این رو مدیریت شهری باید ایستگاههای شارژ باطری را با یک تراکنش منظم در شهر تهران پیشبینی کند تا در طول روز این باطریها شارژ و یا از باطریهای جایگزین استفاده کنند، در این صورت است که اجرای این طرح با موفقیت روبرو میشود.
وی با بیان اینکه در مسافتهای کوتاه مشکلی برای موتورسیکلتهای برقی به وجود نمیآید، تصریح کرد: اگر بخواهیم به عنوان یک مدل حمل و نقل مورد توجه قرار گیرد شهرداری باید زیرساختهای آن را در سطح شهر آماده کند.
مدیر کل محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه بخش خصوصی در حال ارایه تسهیلات برای خرید موتورسیکلتهای برقی است، افزود: اطلاعی از قیمت موتورسیکلتهای برقی نداریم ولی قابل توجیه است.
وی ادامه داد: شهرداری تهران نیز طرحی را با این عنوان به اجرا گذاشته که به ازای از رده خارجکردن هر موتورسیکلت بنزینی و جایگزین، تسهیلاتی را به افراد ارایه میدهد.
حیدرزاده با بیان اینکه بخش خصوصی استقبال خوبی از موتورسیکلتهای برقی میکند، خاطرنشان کرد: درخواستهای مکرر آنها از محیط زیست استان تهران مبنی بر استفاده از موتورسیکلتهای برقی بیانگر این امر میباشد.
وی اظهار کرد: معاینه فنی خودروها، معاینه و نظارت بر موتورخانه های صنعتی و خانگی و استفاده از حمل و نقل عمومی اقداماتی در راستای کاهش آلودگی هوا که نقش مردم در آن بسیار پررنگ است.
حیدرزاده تاکید کرد: مردم بسیار مشارکت پذیر هستند مشروط بر اینکه ظرفیت های مشارکت ایجاد شود و این امر زمانی محقق می شود که دستگاه ها به وظایف خود عمل کنند.
پایان پیام/
نظر شما