200 میلون دلار، گردش مالی سالانه گردشگری حلال در جهان

خبرگزاری شبستان: یک فعال حوزه گردشگری حلال اعلام کرد: گردش مالی گردشگری حلال نزدیک به 200 میلیون دلار در سال است.

سید رضا کسایی، مدیر موسسه گردشگری گیلان سها در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص گردشگری حلال، اظهار کرد: گردشگری حلال زیرمجموعه گردشگری مذهبی بوده و در تداوم آن مورد بررسی قرار می‌گیرد.


وی گردشگری حلال را یک فرصت رو به رشد برای رونق اقتصادی کشور توصیف کرد و گفت: گردش مالی گردشگری حلال نزدیک به 200 میلیون دلار در سال است.


مالزی پیشرو در گردشگری حلال
وی با اشاره به توجه کشورهای اسلامی به گردشگری حلال، اظهار کرد: مالزی پیشرو در گردشگری حلال است.


کسایی، امارات و ترکیه را در رتبه‌های دوم و سوم مجریان گردشگری حلال در دنیای اسلام خواند و خاطرنشان کرد: بازار مالی گردشگری حلال آنقدر جذاب بوده که حتی کشورهای غیرمسلمان مانند سنگاپور و تایلند را به خود جلب کرده است.


وی با تاکید بر لزوم بخش‌های اداره کننده گردشگری در کشور برای رونق گردشگری حلال اظهار کرد: خطوط هوایی، واحدهای اقامتی صنعت گردشگری، تور اپراتورها، دفاتر خدمات مسافرتی و مقاصد گردشگری از بخش‌های اداره کننده گردشگری هستند.


این فعال حوزه گردشگری حلال اضافه کرد: برای رونق گردشگری حلال و توریسم اسلامی در کشور نیازمند تقویت خطوط هوایی و افزایش ارتباط خطوط هوایی ایرانی خارجی هستیم.


وی ارائه خدمات در قبل، حین و بعد از پرواز و ارتقای کیفیت سالن‌های ترانزیت را از نکات قابل توجه در خطوط هوایی گردشگری حلال برشمرد و گفت: باید استانداردهای خاص گردشگری حلال برای خطوط هوایی تدوین و اجرایی شود.


کسایی یاد آور شد: توجه به سلایق مسافران ورودی و خروجی باید از اولویت‌های خطوط هوایی دخیل در گردشگری حلال باشد.


در بخش واحدهای اقامتی کشور سردرگمی وجود دارد

وی در خصوص واحدهای اقامتی و نقش آن در گردشگری حلال، اظهار کرد: در بخش واحدهای اقامتی در کشور سردرگمی وجود دارد.


مدیر موسسه گردشگری گیلان سها افزود: تاسیسات اقامتی و پذیرایی و مراکز بین راهی آمادگی کامل برای مسافران داخلی و خارجی در قالب گردشگری حلال داشته باشد.


وی ادامه داد: تور اپوراتورها بخش‌های زیر مجموعه پنجگانه گردشگری حلال را با هم هماهنگ می‌کنند.


مقاصد گردشگری، مهمترین بخش گردشگری حلال

کسایی، مقاصد گردشگری را مهمترین بخش اداره گردشگری حلال معرفی کرد و گفت: مردم محلی، کارکنان دستگاه‌های مرتبط با گردشگری و موسسات ارائه دهنده خدمات گردشگری باید آموزش‌های متناسب با گردشگری حلال را طی کرده باشند.


این فعال حوزه گردشگری حلال، تدوین و ایجاد نشان گردشگری حلال را در رونق توریسم اسلامی موثر دانست و گفت: این نشان می‌تواند برند گردگشری حلال را در جهان تعریف کرده و جایی برای این نوع گردشگری در جهان ایجاد کند.


پایان پیام/

کد خبر 382677

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha