به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران حجتالاسلام سیدمحمود صانعی اظهار داشت: در طول سال با توجه به فرا رسیدن مناسبتهای مذهبی و سیاسی بر اساس درخواست مراکز، سازمانها و صاحبان مجالس مذهبی از حوزههای علمیه خواهران در خصوص معرفی و اعزام خواهران مبلغه، این اعزامها صورت میگیرد.
وی با بیان که ماه مبارک رمضان یکی از استثناییترین فرصتهای تبلیغی است گفت: این ماه شریف فرصت مناسبی جهت تعالی و ارتقای سطح معنوی انسانهاست و نفوس، آماده بهرهمندی از برکات بیکران این ماه هستند.
وی افزود: یکی از برکات ماه شریف رمضان، برگزاری جلسات مذهبی و حضور مشتاقانه مردم در این محافل هستند که زمینه مناسبی برای تبلیغ و گسترش آموزههای دین است و علاقهمندان به آشنایی با معارف اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در این جلسات شرکت میکنند. بنابراین باید ضمن قدرشناسی از خداوند متعال که در این ماه فرصت مجددی در اختیار گذاشته است، از ماه رمضان به منظور خودسازی و طهارت نفس و همچنین نشر معارف دین نهایت استفاده را نمود.
حجتالاسلام صانعی ضمن تبیین فرایند اعزام و فعالیت مبلغین حوزههای علمیه خواهران در ماه مبارک رمضان گفت: امسال نیز مثل سالهای گذشته در آستانه ماه مبارک رمضان سازمانها، مراکز و صاحبان مجالس خانگی به حوزههای علمیه مراجعه و نسبت به دعوت از مبلغین خواهر اقدامات لازم را انجام دادهاند و مدارس علمیه نیز طبق تقاضای صورت گرفته در خصوص معرفی و اعزام آنها اقدام نمودهاند که بر اساس گزارشات ارسالی میزان تقاضا و درخواست درخواست مبلغ خواهر از حوزههای علمیه نسبت به سالهای قبل رشد داشته است.
وی با بیان موضوعات و مطالبی که در این ماه توسط مبلغین ارائه میشود، گفت: با عنایت به اینکه ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن است بیشترین و مهمترین بخش برنامه تبلیغی خواهران مبلغ، مباحث و موضوعات قرآنی است که با استفاده از روایات معصومین(ع) جهت مخاطبین خواهر با توجه به سطح علمی آنها ارائه میشود.
مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران کشور افزود: علاوه بر مباحث قرآنی که زمینه انس و ارتباط بیشتر مردم با قرآن و عترت را فراهم میسازد، مبلغین نسبت به طرح موضوعاتی از قبیل: احکام دین، نقش ماه مبارک رمضان در خودسازی، شیوههای حفظ دستاوردهای روزه، اخلاق دینی، خانواده و سبک زندگی اسلامی، نقش خانواده در رشد و تعالی جامعه، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، ازدواج و خانواده مطلوب، ازدیاد جمعیت و... میپردازند.
وی با اشاره به استقبال بانوان از جلساتی که با حضور مبلغین خواهر حوزههای علمیه برگزار میشود، گفت: استفاده خواهران طلبه از موضوعات و مطالب برگرفته از آیات و روایات و همچنین مستند به منابع دینی، سبب شده است که این گونه جلسات از طرح مباحث خرافی به دور باشد و مورد استقبال بانوان قرار گیرد.
حجتالاسلام صانعی وجود حوزههای علمیه خواهران درسراسر کشور را یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: تربیت مبلغان توانمند و آشنا با مهارتهای تبلیغی یکی از دستاوردهای این پدیده مبارک است که موجب شده، برگزارکنندگان جلسات و محافل دینی ویژه بانوان، در هر نقطهای از کشور به آسانی بتوانند از حضور خواهران مبلغ در مراسم مذهبی استفاده نمایند.
حجتالاسلام صانعی اضافه کرد: در بسیاری از حوزههای علمیه واحد پاسخگویی به مسائل شرعی خواهران راهاندازی شده است که در طول سال فعالیت میکنند ولی در ماه مبارک رمضان با توجه به تعداد زیاد پرسشها و لزوم دریافت سریع پاسخها، مدیران مدارس تمهیداتی را اتخاذ کردهاند تا زمینه دسترسی و دریافت پاسخ برای خواهران به آسانی فراهم شود.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران کشور از اعزام بانوان طلبه جهت تبلیغ در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر 382071
نظر شما