پیشگیری ازوقوع جرائم وآسیب های اجتماعی جزءلاینفک برنامه های قوه قضاییه

خبرگزاری شبستان: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان، اظهار داشت: پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی جزء لاینفک برنامه های قوه قضاییه و مورد تأکید مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان، در همایش کارگروه های سلامت اجتماعی که با اجتماع هزار نفری اعضای این کارگروه ها و در محل مصلی مهدیه امام خمینی (ره) اهواز برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه پیشگیری امری فرا قوه ای است، همه باید برای تحقق آن تلاش کنند.

 

وی تصریح کرد: مردم دارای ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به دستگاه قضایی هستند و هرگاه وارد صحنه شده اند و در کارهای انقلابی شرکت کرده اند، خدمات شایانی به نظام ارائه کرده اند.

 

وی بیان داشت: از زمان تأسیس ستادهای مردمی پیشگیری از وقوع جرم، مردم خدمات فراوانی در حمایت از قوه قضاییه به نظام داشته اند اما اکنون نحوه بهره مندی از این ظرفیت، از هسته های مردمی به کارگروه های سلامت اجتماعی تغییر کرده است.

 

حجت الاسلام امانت بهبهانی، اضافه کرد: این معاونت برای تأسیس کارگروه های سلامت اجتماعی، از علاقه مندان دعوت می کند تا در روزهای فرد با مراجعه به آدرس امانیه، خیابان جندی شاپور، دفتر معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان مراجعه کنند.

 

وی شرایط عضویت در این کارگروه ها را دارا بودن مدرک تحصیلی لیسانس، التزام به قانون اساسی، نداشتن سابقه کیفری، آشنایی با محیط اجتماعی مورد نظر برای فعالیت و دارا بودن حسن شهرت اجتماعی ذکر کرد و افزود: افرادی که تحصیلات دوره کارشناسی را طی نکرده اند و مایل به همکاری با این کارگروه ها هستند، چنانچه دارای سابقه و تجربه مؤثر در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی باشند، با تشخیص مدیر پیشگیری های مردمی شهرستان، جذب این کارگروه ها می شوند.

 

معاون قضایی رئیس کل دادگستری خوزستان، با بیان اینکه حمایت از نظام جمهوری اسلامی بر آحاد مردم مسلمان واجب است، عنوان کرد: امروزه حمایت از نظام و مقام معظم رهبری به آن معناست که در صحنه دفاع از نظام اسلامی حضور داشته باشیم و فرامین مقام معظم رهبری را اطاعت کنیم.

 

وی تاکید کرد: کشف راهکارهای عملی جرائم و آسیب های اجتماعی با استفاده از نیروهای مردمی، به کارگیری ظرفیت های مردمی در امر پیشگیری از وقوع جرم و بهره مندی از امکانات عمومی در این زمینه و ارتقای مشارکت و مسئولیت پذیری آحاد جامعه در راستای کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی؛ از مهم ترین اهداف و وظایف این کارگروه هاست.

 

حجت الاسلام امانت بهبهانیوی اظهار داشت: پس از ثبت نام اعضا، مدیران کارگروه ها با شرکت در دوره های ویژه و تخصصی و اعضا نیز با شرکت در دوره های عمومی، آموزش های لازم را فرا می گیرند.

 

وی یاد آور شد: در راستای تسریع در انجام اقدامات پیشگیرانه و استفاده بهینه از ظرفیت های مردمی به زودی در مرکز استان دفاتری تحت عنوان دفاتر منطقه ای مردمی، به منظور بررسی راهکارهای عملی در جهت پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی در سطح مناطق ایجاد می شود که این امر می تواند در انجام امور پیشگیری های مردمی مؤثر باشد.

 

وی ادامه داد: انتظار داریم سازمان ها و نهادهای اجرایی، اساتید دانشگاه ها و جامعه روحانیت معظم، به ویژه ائمه جمعه و جماعات، فرماندهان پایگاه های بسیج و بسیجیان، این حرکت مردمی را تقویت کنند و با حضور خود در این کارگروه ها، خدمت به مردم را تسریع بخشند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 381142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha