به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، دکتر کورش پرند، رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری بین سازمانهای نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران و آموزش فنی و حرفهای کشور اظهار داشت: جلسات کارشناسی متعدد در راستای تنظیم مفاد این تفاهمنامه برگزار شده و همه مولفههای قیدشده در این تفاهمنامه همکاری پس از مطالعه و بررسی به تأیید نهایی رسیده است.
وی با اشاره به سیاستهای جمعیتی ابلاغشده توسط مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: این موضوع در اصل تفاهمنامه همکاری بین دو سازمان مورد توجه قرار گرفته است. همچنین سیاستهای اقتصاد مقاومتی و سیاستهای کلی سلامت نیز در تنظیم این تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
پرند ادامه داد: آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای بند 4 سیاستهای جمعیتی مکلف است در کنار آموزشهای مهارتی برای افراد شاغل و جویندگان کار نسبت به ارایه آموزشهای مستمر برای افزایش کیفیت، کار، طراحیهای لازم را از طریق تدوین استانداردهای آموزشی در دست اقدام داشته باشد.
وی افزود: طبق بند 4 تحکیم بنیان و پایداری خانواده با اصلاح و تکمیل آموزشهای عمومی درباره اصلاح کانون خانواده و فرزندپروری، ارایه خدمات مشاورهای بر مبنای فرهنگ و ارزشهای ایرانی و اسلامی از دیگر تکالیف این سازمان محسوب میشود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: بر همین اساس این سازمان مکلف شده آموزشهای مستمری در رابطه با شغل و کیفیت زندگی ارایه دهد و تلاش کردهایم تا در حوزه سبک زندگی آموزشهای مورد نیاز در کنار آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای ارایه شود.
دکتر پرند اذعان داشت: 700 مرکز ثابت فنی و حرفهای و بیش از 13 هزار آموزشگاه آزاد فعال را متعهد کردهایم که از این شبکه نظام روانشناسی و مشاوره استفاده کنند.
وی تاکید کرد: فقدان استفاده از پتانسیل روانشناسان در نظام فنی و حرفهای کشور از نواقص موجود در این سازمان است که با امضای این تفاهمنامه همکاری با سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران این نقیصه برطرف خواهد شد.
دکتر پرند با تأکید بر ضرورت استفاده از پتانسیل موجود در نظام روانشناسی اذعان داشت: در بسیاری از ابعاد زندگی به روانشناسان و نظام روانشناسی و ضرورت آن توجهای نداشتهایم.
وی ادامه داد: در سال جاری حضور در حوزه مشاوره یکی از رویکردهای این سازمان است که استفاده از روانشناسان و مشاوره نهتنها در حوزه شغلی بلکه در بسیاری از حوزهها با کمبود مواجه هستیم و این شیوه حضور روانشناسان در عرصههای مختلف هنوز در کشور جا نیفتاده است.
وی با اشاره به روش اجرای تفاهمنامه همکاری خاطرنشان کرد: در تدوین نظام آموزشی احصاء منابع علمی، پژوهشی و دینی، تربیت نیروی انسانی دینی نیازمند فرهنگسازی در این حوزه است که باید از ظرفیت رسانه ملی و سایر رسانهها در این بخش استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما