جشنواره مقاومت برخلاف فجر از بستر انقلاب اسلامی با جهان روبرو می‌شود

حبیب‌الله بهمنی گفت:جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت زمانی مفهوم پیدا می‌کند که تولیدات زیادی در این زمینه وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی این جشنواره،حبیب الله بهمنی از فیلمسازان حوزه دفاع مقدس و مقاومت در خصوص برگزاری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت گفت: لازم است تا جریان سینمای ایران گرایش خود را نسبت به مضامین مقاومت و دفاع مقدس نشان دهد و مدیریت فرهنگی کاری کند تا سینماگران درگیر این نوع فیلم ها شوند و در این زمان است که می توان جشنواره برگزار کرد.

 

 

کارگردان « سیب و سلما» با بیان اینکه تولیدات ما در زمینه مقاومت و دفاع مقدس در سطح فراوانی نیستند گفت: باید فضای لازم برای تولید فیلم ها در این زمینه ایجاد شود تا بتوانیم جشنواره ای با مضامین مربوطه برگزار کنیم.

 

 

بهمنی درباره بودجه جشنواره فیلم مقاومت نیز گفت: زمانیکه علاقمندان به سینمای دفاع مقدس و مقاومت از مجلس تقاضای کمک می کنند نشان می دهد که مجلس نظارت خوبی بر بودجه نداشته است زیرا زمانیکه مجلس بودجه را برای فرهنگ تقسیم می کند ابتدا باید اولویت ها را درنظر بگیرد.

 

 

وی ادامه داد: بخشی از بودجه ای که برای دستگاه ها مصوب می شود برای پرداختن به مضامین مقاومت و دفاع مقدس است . ای کاش مجلس نظارت های خود را آنقدر قوی می کرد تا بودجه ای را که برای ساخت آثار تصویب می کند آیا واقعا در این راه هزینه می شود؟ مجلس باید دستگاه هایی را ناظر قرار دهد تا به تولید این نوع آثار بپردازند و اگر پاسخگو نیستند باید قوه ناظره آنها را بررسی کند و دلیل آنرا جویا شود تا اگر در این زمینه توان ندارند به کسانیکه خودشان را در این زمینه متعهد می دانند بسپارند.

 

 

کارگردان «راننده سفیر» با بیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت منابعبرای تولید فیلم ندارد گفت: این جشنواره باید تلاش کند تا در منطقه بزرگ اسلامی و کشورهایی که در آنها رویداد بیداری اسلامی شکل گرفته را رصد کند و تولیدات سینمایی را جذب و از سازندگان آنها دعوت کنند تا در این جشنواره حضور پیدا کنند و آثارشان مورد ارزیابی و تشویق قرار گیرد.

 

 

وی ادامه داد: جشنواره فیلم مقاومت باید استعدادها را شناسایی کند و در زمان برگزاری جشنواره از آنها استفاده کند.

 

 

بهمنی همچنین گفت: کشورهایی وجود دارند که با بیداری اسلامی درگیر هستند و دوست ندارند تا این جشنواره توسعه پیدا کند جشنواره باید انها را هم شناسایی کند و با تدابیری خاص راه حلی برای مبارزه با آنها پیدا کند ضمن اینکه مدیران باید ساز و کار مناسبی را برای این فضا بوجود آورند.

 

 

نویسنده «فرار از جهنم» با بیان اینکه بخشی از مقاومت، بیداری اسلامی است گفت: همواره دیده شده گروهی با بخش بین الملل جشنواره مقاومت مخالفت می کنند به نظرمی رسد بخش عمده جشنواره مقاومت باید بیشتر به مضامین بیداری اسلامی بپردازد.همانطور که می دانید انقلاب ما انقلاب ایدئولوژیک، دینی و فراگیر است و مخاطبان ما آزادگان و مسلمانان دنیا هستند. بیش از 5/1میلیارد مخاطب انقلاب ما هستند اگر در مقاومت با آنها ارتباط برقرار نکنیم بنابراین با چه کسانی تبادل فرهنگی مثبت و مفید داشته باشیم.

 

 

وی در ادامه افزود: جشنواره هایی دیگر مانند جشنواره فیلم فجر از بستر انقلاب با دنیای بیرون روبرو نمی شوند و با مضامین کمتر روبرو می شوند و داوری ها بیشتر سمت و سوی هنری دارند و به انقلاب توجهی ندارند اما مقاومت باید این هدفگذاری را داشته باشد زیرا در غیر اینصورت موفق نخواهد شد.

 

 

بهمنی با بیان اینکه راه نجات سینمای ما ارتباط بین المللی است گفت: سینمای مقاومت بدون شک می تواند بحران مخاطب در سینما را حل کند.

 

 

وی با بیان اینکه در اغلب دوره های جشنواره فیلم مقاومت حضور داشته است، گفت: خوشبختانه با خلوص و صمیمیتی که در مدیران و دست اندرکاران جشنواره فیلم مقاومت وجود دارد جشنواره تا به امروز از نظر اجرایی به بهترین شکل برگزار شده است و این موضوع به واسطه برکت جشنواره است که آنرا از دیگر جشنواره ها مجزا می کند ضمن اینکه این جشنواره از روح ایثارگرانه ای برخوردار است که این خصوصیت در مضامین آثار هم وجود دارد.

 

 

کارگردان «زندانی 707 »خاطرنشان کرد: مدد روح شهدا و پشتیبانی رزمندان در این جشنواره کارساز بوده است و مدیران فعلی نیز این مسیر را ادامه خواهند داد.

 

پایان پیام/

کد خبر 380979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha