به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در دیدار با اتاق اصناف استان بیان کرد: مجموعه بازار نماد اصلی بخش خصوصی در جامعه سنتی است که باید به کارکرد اصلی خود برگردد و احیا شود.
وی ادامه داد: هسته بازار به عنوان نقطه آغازین بخش خصوصی است که توجه به آن مورد تاکید است و نماد اصلی بخش خصوصی در جامعه سنتی از بازار آغاز شده و در هر دوره ای ظهور و بروزهای متفاوتی داشته است.
استاندار قزوین افزود: بازار به لحاظ اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی یک سرمایه مهمی است ولی هنوز نتوانستیم از این ظرفیت به خوبی بهره برداری کنیم حتی در حوزه اقتصادی نیز موفق نبوده ایم و با توجه به اهمیت بخش خصوصی بهترین فرصت برای خودنمایی بخش اصناف ما در حال حاضر برقراری ارتباط سالم با بخش حکومتی و معرفی جایگاه سالم خود است.
وی عنوان کرد: ما آمادگی کامل داریم تا کمک کنیم ظرفیت های بازار به عنوان بخش خصوصی جامعه سنتی تقویت شود و باید بررسی کنیم چرا قزوین که زمانی به عنوان یک مرکز تولیدی و تجاری مطرح بوده است به جای پیشرفت پس رفت داشته است.
روزبه اعلام کرد: در زمان های گذشته اهل بازار یک ارتباط قوی بین تولید و توزیع برقرار کرده بودند ولی امروزه این امر مهم به فراموشی سپرده شده است و تولیدات حالت صنعتی گرفته اند و زاویه بین بازار و تولید فاصله گرفته و بازار مصرف کننده شده است و این امر در منطقه مثل قزوین امر مطلوبی نیست.
وی تصریح کرد: جهت گیری ریشه ای و مبنایی که اصل اساسی بازار را در گذشته تشکیل می داد در حال حاضر به فراموشی سپرده شده است و باید برای برگشت به این امر چاره اندیشی شود و پیشینه قدیمی قزوین را باید بازاریان فعلی قدر بدانند و ارتباط تنگاتنگ خود را با تولید دوباره نزدیک کنند.
استاندار قزوین یادآور شد: در قزوین زمانی 2 هزار و 500 واحد قالی بافی فعال وجود داشت و دو نوع فرش برند نیز به نام قزوین نیز تولید شد و این جایگاه با ارزش بایستی دوباره احیا شود.
پایان پیام/
نظر شما