به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله حسین مظاهری، رئیس حوزه علمیه اصفهان در مسجد حکیم اصفهان با انتقاد از خلوتی منبرها و جلسات سخنرانی اظهار داشت: کم توجهی به حضور در جلسات سخنرانی و خلوتی پای منبر علما و روحانیون نتایج منفی و بسیار فساد به دنبال دارد.
وی افزود: برگزاری جسلات سخنرانی بسیار ضروری و نباید جلسات تنها به روضه و مداحی سپری شود بلکه باید سخنرانی دینی در مراسم های روضه و مداحی باشد.
آیت الله مظاهری ادامه داد: جلسات در مساجد و خانه ها باید سخنرانی باشد و بخشی از آن جلسه مداحی و روضه خوانی و روضه برای یک جلسه همانند نمک برای آش است که مراسم سخنرانی مهم و روضه و توسل به اهل البیت(ع) نمک این جلسات است.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) که در زمانی مردم از پای منبرها فرار می کنند و پای منبرها خلوت می شود، گفت: در این روایت بی برکتی در مال و عمر مردم و عدم عاقبت بخیری مردم از نتایج فرار از منبر یاد شده که مردم آن زمان به آن دچار می شوند.
رئیس حوزه علمیه اصفهان آشنایی به اخلاق، اعتقادات و احکام اسلامی را از نتایج حضور در مجالس سخنرانی و پای منبرها دانست و تصریح کرد: دشمن با شبه افکنی در بین مردم و به خصوص نسل جوان بر انحراف و نابودی مردم تلاش می کند.
وی بی توجهی به حضور در منبر و جلسات سخنرانی را زنگ خطری جدی برای مردم عنوان کرد و اظهار داشت: با خلوتی جلسات سخنرانی بستر برای شبه افکنی در دین برای دشمنان اسلام فراهم و آنگاه دین مردم مورد هدف قرار می گیرد.
وی با اشاره به روایت پیامبر اسلام(ص) که بی برکتی در مال و عمر افراد با بی توجهی به حضور در پای منبرها پدید می آید، اذعان داشت: افرادی که نسبت به منبرها بی توجه اند زندگی آنان با اختلاف و مشکلات سپری و مال و اموال آن ها بی برکت و حادثه به مال آنان می افتند.
این مرجع تقلید حفظ تشیع و ادامه فعالیت آن را ناشی از برگزاری جلسات سخنرانی دانست و گفت: دعوت از روحانی برای بیان اعتقادات، اخلاق و احکام اسلامی در جلسات روضه ضروری است و باید به این مسئله مردم توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: بازاریان گذشته احکام، اعتقادات و اخلاق اسلامی را از جلسات سخنرانی فراگرفته بودند و این باعث برکت به بازار می شد.
وی همچنین به توصیه پیامبر اسلام(ص) به امیر المومنین(ع) که مهمتر از جنگ خندق و جنگ های دیگر و پیروزی در آن اصلاح یک شخص است، گفت: انسان سازی و اصلاح یک نفر بسیار از نظر اسلام بالاتر است و اجر و اهمیت آن بیش از حج عمره می باشد.
پایان پیام/
نظر شما