خانواده ها نقش مهمی در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر دارند

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با تاکید بر لزوم استفاده از ‏ظرفیت خانواده‌ها جهت پیشگیری از اعتیاد گفت: نقش خانواده‌ها در امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر اهمیت ویژه‌ای دارد.

علی اکبر پراوزان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان ورود مواد مخدر به کشور را پدیده‌ای شوم توصیف و اظهار کرد: سیاست جمهوری اسلامی برخورد جدی با قاچاقچیان مواد مخدر است و در این راستا تاکنون هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده و جمع قابل توجهی از نیروهای انتظامی در برخورد با قاچاقچیان به شهادت رسیده‌اند.


وی با بیان اینکه باید شرایطی در جامعه ایجاد شود که ‏سوداگران موادمخدر متوجه شوند جامعه برای فعالیت آنها امن نیست، تصریح کرد: باید با ترسیم یک رویکرد بلندمدت و برنامه‌ریزی منسجم، مردم را نسبت به عواقب شوم گرایش به موادمخدر آگاه کنیم.


این مسئول با اشاره به لزوم استفاده از ‏ظرفیت خانواده‌ها در جهت پیشگیری از اعتیاد اظهار کرد: نقش خانواده‌ها در امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر نقش خانواده‌ها در پیشگیری گفت: حساسیت، مراقبت و نظارت خانواده‌ها بر رفتار فرزندان بسیار مهم و اثرگذار است.


پراوزان با بیان اینکه نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اکثر شهروندان جامعه نگران مواد مخدر هستند، تصریح کرد: اعتیاد به مواد مخدر آسیب بزرگی است که نباید اجازه دهیم جامعه را تهدید کند و اگر موضوع مبارزه مواد مخدر و پیشگیری از آن به پدیده اجتماعی تبدیل شود موثر خواهد بود.


وی با بیان اینکه هیچکس بطور ناگهانی معتاد نمی‎شود، خاطرنشان کرد: معمولاً مصرف مواد از حالت کنجکاوی و تفریحی شروع شده و کم کم با افزایش دفعات مصرف، مقدار مصرف و مصرف مواد دیگر، فرد از مصرف کننده تفریحی به مصرف کننده دائمی و معتاد تغییر وضعیت می دهد.


این مسئول با بیان اینکه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد نتایج موفقی به همراه داشته است، اظهار کرد: تشکیل سمن‌ها در طول سال‌های گذشته برای کمک به مبارزه با مواد مخدر، جلوه‌ای از حضور مردم در میدان عمل هستند.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 380755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha