مهمترین وظایف منتظران در عصر فراق و دوران وصول

خبرگزاری شبستان: اطاعت کنندگان امام عصر (عج) در هنگام ظهور، همان ها هستند که در غیبت آن حضرت (ع) منتظرین او بودند؛ و چشم انتظاران ایشان در هنگام غیبت، همان هایند که در زمان ظهورش مطیع فرامین اویند.

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان؛ در کتاب "عصر فراق و دوران وصول" به برخی از مهمترین وظایف و مسئولیت هاى منتظرین امام زمان(ع) در زمان به گونه اى خلاصه اشاره شده است.
این کتاب در 48 بخش به موضوعاتی چون نواب امام زمان(عج)، خصایص حضرت حجت (عج)، حوادث ظهور و خروج نور، تهیه آذوقه لشکر امام زمان (عج)، او را نخواهید دید، اولین برنامه عملی پس از ظهور و قیام، وظایف شیعان در عصر فراق، بهترین انتظار و محبت به امام زمان (عج) و غیره پرداخته است.
نویسنده در مقدمه کتاب معتقد است:
"و نیز از زمان پیامبر(ص) تا آخرین لحظات عمر امام حسن عسکرى(ع) هرگز امر انتظار فرج، مورد غفلت واقع نگشت و در ضمنِ صدها روایت از پیامبر(ص) و ده ها روایت از امیرالمؤمنین(ع) و هر یک از امامان معصوم(ع): مسئله انتظار و منتظرینِ امام زمان(ع) از دیدگاه هاى مختلف مورد توجه قرار گرفته، و این موضوع در همه قرون گذشته، سینه به سینه، از نسلى تا نسل دیگر، همواره آفاق جان و دل منتظران را در گذرِ همه بحران ها و فتنه ها روشن داشته است.
و اینک دوران معاصر، به عنوان حساس ترین و پرمخاطره ترین بخشى از دوران غیبت آخرین حجت الهى، حضرت مهدى موعود(ع)؛ تابناک ترین عصر انتظار به شمار مى رود."
همچنین در بخش "انتظار شیعیان در عصر فراق" آمده است:
"اطاعت کنندگان امام عصر(ع) در هنگام ظهور، همان ها هستند که در غیبت آن حضرت(عج) منتظرین او بودند؛ و چشم انتظاران امام زمان(ع) در هنگام غیبت، همانهایند که در زمان ظهورش مطیع فرامین اویند.
براى شیعیان حقیقى، تفاوتى بین غیبت و ظهور حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) نیست. آنها حتى در زمان غیبت هم خود را در حضور حضرت(عج) مى بینند. حالت مطیع بودنشان به گونه اى است که هر لحظه غیبت براى شان به منزله مقدمه ظهور است. آن گونه زندگى مى کنند که هر زمان امامشان(عج) ظاهر گشت آنان را گوش به فرمان ببیند وتا پاى جان آماده اطاعت بیابد.
از سوى دیگر این اصل مهم، مسلّم است که امامت یک امام جز با اطاعت امّت از او، وپیشوایى یک رهبر جز در سایه فرمان پذیرى پیروانش، تحقق نمى پذیرد."
شایان ذکر است، "عصر فراق و دوران وصول" نوشته مهین صابری از سوی انتشارات احرار اندیشه روانه بازار نشر شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 380633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha