به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، رئیس سازمان آموزش و پرورش استان کردستان در این آیین که با حضور مسئولان استانی برگزار شد، مشارکت تعداد زیادی از دستگاه های دولتی، ادارات و سازمان ها را در برگزاری این جشن را نشانه اهمیت چنین آیینی دانست و آن را یکی از کم نظیر ترین اقدامات در این زمینه عنوان کرد.
خسرو ساکی افزود: برگزاری چنین آیینی و تشویق جوانان به ازداواج یک هدف مقدس محسوب می شود و دارای اجر معنوی و پیامدهای مثبت دنیایی است.
وی گفت: ترویج سنت الهی ازدواج نوعی عبادت است که می توان آن را مجاهدت فی سبیل الله برای تربیت نسلی پاک، مطهر و دور از هرگونه آلودگی دانست.
ساکی اظهار داشت: کانون خانواده بسیار مقدس است همان گونه که در خانه محقر و گلین حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) امام حسن و حسین (ع) پرورش یافتند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان کردستان گفت: زیباترین صحنه زندگی انسان صحنه ازدواج است و هر ازدواجی که در سایه درک صحیح، آگاهی مناسب و فراهم بودن بستر لازم انجام شود، بدون شک سعادت و سلامت را برای زوجین به همراه خواهد داشت.
ساکی با بیان این که ازدواج توکل به خدا و همت را می طلبد، اذعان کرد: ازدواج کار پیچیده و دشواری نیست و لازم است که جوانان را تشویق کرد که نگرانی ها در امر ازدواج را نادیده بگیرند و در این مسیر گام بگذارند.
وی ازدواج به هنگام، آسان، آگاهانه و پایدار را ضامن ارتقای سلامت جامعه دانست و گفت: ازدواجی با این ویژگی ها از آسیب های اجتماعی که به دلیل افزایش سن ازدواج ایجاد شده است می کاهد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه سن ازدواج در میان معلمان نیز افزایش یافته است، اظهارداشت: این معضل می بایست با کمک خانواده ها و مسوولان مربوطه به شکلی برطرف شود.
ساکی، خواسته های خارج از توان خانواده ها را از موانعی در امر ازدواج دانست که در جوامع امروزی رواج پیدا کرده است و خاطر نشان کرد: پیام این جشن به جامعه بزرگ فرهنگیان تشویق آنها به ازدواج به هنگام و آسان است.
گفتنی است، این جشن با همکاری آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان اوقاف، سازمان حج و زیارت، بانک ملی ایران، هلال احمر، بنیاد شهید، شورای شهر سنندج و استانداری کردستان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما