خبرگزاری شبستان_ سنندج: توسعه اقتصادی یک کشور بدون توجه به مولفه های صنعت، فرهنگ، تولیدف ظرفیت و گفتمان سازی مبانی آن، امکان پذیر نیست که در سال توسعه اقتصادی با مدیریت جهادی، جایگاه صنعت و معدن با گفتمان توجه به اقتصاد مقاومتی حرفی در خور توجه است.
اقتصاد مقاومتی که همان استقلال در اقتصاد و استفاده از تمامی ظرفیتهای کشور است، توسعه زیرساخت های اقتصادی، اصلاح الگوی مصرف، تغییر سبک زندگی، حمایت از تولید داخلی، توجه به کیفیت تولید و سایر عرصه های اقتصادی و سیاسی کشور را در برمی گیرد.
تکیه بر مولفه های اقتصاد غیر نفتی و حمایت از تولید داخلی و تولید کیفی از ساسیت های ابلاغی کشور است که لازم است مسئولان، کارخانجات و بنگاه های اقتصادی در راستای رقابت و حضور در عرصه های جهانی در اولویت توسعه کشور آن را در نظر داشته باشند و اذعان داشته باشند که صنعتی بودن به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور باید در اولویت جوامع باشد و در این راستا حرکت کرد.
اکیپ خبرنگاران کردستانی در سفر یک روزه از کارخانه سیمان کردستان و منابع معدنی استان در قالب تور خبری از سوی سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان طی روز گذشته بازدید کردند.
مدیر عامل کارخانه سیمان بیجار در این بازدید در جمع خبرنگارن کردستان گفت: سیمان خمیر مایه توسعه جوامع بشری است و سیمان کردستان نیز به عنوان یکی از واحدهای نمونه استان در سال 75 به بهره برداری رسید و با عمری 20 ساله توانسته است ظرفیتش را از 2 هزار و 300 تن در روز به سه هزار و 100 تن در روز افزایش دهد.
علی محمد پارسایی، ادامه داد: این واحد صنعتی از واحدهای صادرکننده نمونه استان در سال های مختلف است که تولید کننده برتر صنعت سبز نیز از افتخارات این واحد تولیدی و صنعتی است.
وی با اشاره به تحول بزرگ صنعت سیمان از کردستان اظهار داشت: در دنیا بیش از 50 نوع سیمان تولید می شود اما در ایران انواع تولیدی سیمان به تعداد انگشتان دست هم نیست که توسعه صنعت سیمان در راستای بی نیازی از واردات ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
مدیر عامل کارخانه سیمان بیجار اذعان کرد: حرکت تحولی صنعت سیمان در کشور از شهریور ماه و از بام ایران کلید می خورد که با راه اندازی این صنعت موفق به تولید انواع مختلف سیمان می شویم و 35 درصد به تولید سیمان آمیخته افزوده می شود.
مهندس پارسایی با ابراز امیدواری از فراگیر شدن این تحول در کل کشور افزود: کارخانه سیمان بیجار اولین کارخانه تولید سیمان آمیخته در خاورمیانه است که موجب کاهش هزینه، انرژی و آلایندگی محیط زیست می شود.
وی با بیان اینکه کارخانه سیمان کردستان ظرفیت صادرات سالانه 500 هزار تن سیمان به کردستان عراق را دارد، افزود: تولید سیمان آمیخته از لحاظ کیفیت و با توجه به روند رو به رشد صنایع در دنیای رقابتی امروز، تحولی عظیم در این صنعت است که افق روشنی پیش روی توسعه اقتصادی کشور است.
وی متوسط تولید سیمان کارخانه سیمان کردستان یک میلیون تن در سال عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با آغاز به کار تولید سیمان آمیخته این میزان به یک میلیون و 500 هزار تن افزایش می یابد.
رئیس هیئت مدیره شرکت زرینمعدن قراکند بیجار و مدیر شرکت کیمیامعادن سپاهان، در این بازدید به بیان مشکلات و موانع پیش روی صنعت معدن کشور پرداختند.
وجود منابع معدنی غنی در کشور پشتوانه قوی برای اقتصاد در راستای اشتغالزایی و توسعه یافتگی است چرا که رشد و گسترش بخش صنعت نه به منزله توسعه یک زیرمجموعه از بخش های اقتصادی بلکه محقق کننده مرحله بسیار مهمی از توسعه در ابعاد گوناگون است.
پایان پیام/
نظر شما