به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود دعایی در «نشست قرآن و مطبوعات» بیست و دویمن نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با بیان اینکه نبود یک نشریه تخصصی قرآن دلیل بی توجهی با این معجزه الهی نیست ، اظهار داشت : افراد علاقه مند و متهعد به قرآن در کشور بسیارند اما نیازها و برنامه های خود را در قرائت و حفظ قرآن خلاصه کرده اند.
وی با بیان اینکه ورزش و دیگر موضوعات خبری برخلاف مطالب قرآنی ، جاذبه ها و تنوعات بسیاری دارندو در بعد جهانی و بین المللی هم جلوه هایی دارند ، گفت: مسائل و مطالب قرآنی در تفسیر ، قرائت و حفظ خلاصه می شوند و کانون ها و مراکزی وجود دارند که با برنامه های خود مخاطب های مورد نیاز را جذب کرده اند.
دعایی با اشاره به اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه و آستان قدس رضوی در کشور فعالیت های قرآنی بسیاری دارند که در صورت نیاز قطعا تاکنون نشریه تخصصی قرآنی را ایجاد کرده بودند ، افزود : نبود نشریه تخصصی قرآنی بدلیل آن است که مسائل مطرح شده در این خصوص در طول سال ، تکراری خواهد بود زیرا تنها یکبار در سال مسابقات بین المللی قرآن کریم برگزار می شود و در آن زمان هم تمام رسانه ها به اخبار آن می پردازند.
سرپرست روزنامه اطلاعات ادامه داد: در ترویج فرهنگ قرآنی ، رسانه و نشریه تاثیرگذار نیست بلکه کانون های پشتیبان بیشترین تاثیر را دارند.
وی با اشاره به اینکه دلیل عدم وجود نشریه تخصصی قرآن را باید از معاونت قرآن و عترت جویا شد ، تصریح کرد: پاسخ آنان قطعا برقراری ارتباط با تمامی رسانه ها ، نشریات و روزنامه ها و انعکاس اخبار و فعالیت هاشون در آنان است و این بهتر و تاثیرگذار تر از نشریه تخصصی قرآن است.
براساس این گزارش ، حسین پور ، سردبیر خبرگزاری ایکنا نیز در این نشست با بیان اینکه امروزه در مسائل قرآنی تنها به قرائت و حفظ توجه می شود ، اظهارداشت : ایجاد نشریه تخصصی قرآن ضرورتی ندارد بلکه دمیدن روح قرآنی در نشریات موجود با اهمیت تر و تاثیرگذار تر است و باید به فرهنگ ، عقلانیت و اخلاق قرآنی نیز در اخبار و مطالب قرآنی توجه کرد.
وی ادامه داد: رسانه قرآنی می تواند زبان فرهنگ قرآنی باشد و انحرافات دولت و مردم را به آنان گوشزد کند.
پایان پیام/
نظر شما