به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین محی الدین بهرام محمدیان، عصر دیروز(4تیر) در جلسه بررسی محتوای کتاب های درسی در تبریز با بیان اینکه سالانه 140 میلیون جلد کتاب درسی چاپ می شود، تصریح کرد: این میزان کتاب چاپ شده باید در فاصله زمانی خرداد تا شهریور توزیع و بدست دانش آموزان برسد.
وی میثاق مشترک در تدوین کتاب های درسی را در راستای سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی عنوان کرد که با هدف دستیابی به مراتبی از حیات طیبه با رویکرد شکوفایی فطرت انجام می گیرد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش پنج عنصر ارتقاء تفکر، تعمیق ایمان، توسعه علم، کاربردی کردن علم یعنی عمل و ارزش مدارکردن آن یعنی اخلاق را جهت شکوفایی و تقویت فطرت مهم برشمرد.
وی دستیابی به تکامل علمی و اخلاقی را از اهداف کلان سند تحول بنیادین آموزش وپرورش برشمرد و گفت: شکوفایی فکری، توسعه علم، کاربردی کردن علم و رشد ایمان و اخلاق از سیاست های اصلی در آموزش و پرورش است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش، حکمت و تفکر، قرآن ومعارف، زبان و ادبیات، ریاضیات، علوم تجربی، بهداشت، مطالعات اجتماعی، فرهنگ و هنر، علوم انسانی، مهارت های زندگی و زبان های خارجی را حوزه های یادگیری در آموزش و پرورش برشمرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: محتوای کتاب های درسی در چهار عرصه ارتباط با خود، ارتباط با خدا، ارتباط با خلق و ارتباط با خلقت تولید می گردد.
وی دوره های یادگیری را شامل 2 دوره ابتدایی و 2 دوره متوسطه اعلام کرد و گفت: دوره ابتدایی و دوره اول متوسطه آموزش عمومی و اجباری است، ولی در دوره دوم متوسطه هدف آموزش های کاربردی جهت ورود به مراکز آموزش عالی و بازارکار است.
محمدیان تهیه تمام کتاب های درسی و رساندن آن ها به دست دانش آموزان تا اول مهر را دغدغه اصلی وزارت آموزش و پرورش ذکر کرد و گفت: مشکل اصلی کمبود تعداد مولف کتاب های درسی است.
پایان پیام/
نظر شما