به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محمدعلی عرفان منش، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران گفت:برای جلوگیری از دور تسلسل و بازگشت معتاد بهبودیافته به جامعه به دنبال آن هستیم تا موضوع اشتغال معتادان پاک شده و نجات یافته از بند اعتیاد را به شکل یک سند در استان عملیاتی کنیم که مقدمات این سند در اداره کل کار، رفاه و امور اجتماعی انجام شده و با نهایی شدن اجرای آن می توانیم گام مناسبی در حوزه اجتماعی کردن مقابله با اعتیاد برداریم.
وی اظهار کرد: نگاه اجتماعی به مبارزه با مواد مخدر سیاستی است که وزیر کشور به عنوان دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر دنبال می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: اگر این موضوع را بتوانیم به طور کامل اجرایی کنیم موضوع اعتبار و هزینه اعتبار در درجه بعدی اهمیت قرار دارد .
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه حجم فعالیت دشمن برای آلوده ساختن جوانان ما به مواد مخدر به حدی است که اعتبارات نمی تواند پاسخگو باشد، افزود: تا این موضوع مردمی نشود و این باور ایجاد نشود که مواد مخدر بلای خانمان سوز و بستر سایر آسیب ها است نمی توان کاری از پیش برد.
عرفان منش تاکید کرد: مردم باید بدانند مبارزه با مواد مخدر و مقابله با سوء مصرف این مواد باید به یک باور همگانی تبدیل شود. اگر عزم ملی و مدیریت جهادی را در حوزه مواد مخدر نهادینه کنیم، در کنار اعتبار به عنوان یک عامل تسهیل کننده و شدت بخش در مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر می تواند تاثیرات زیادی به همراه داشته باشد.
به گفته عرفان منش برای اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر باید کار را به دست خود مردم بسپاریم و از تجربه هایی که مردم در این بخش دارند استفاده کنیم .
وی افزود: توجه به سازمان های مردم نهاد برای مبارزه با مواد مخدر و استفاده از حضور این گروه از جامعه در جلسات تصمیم سازی بسیار ارزشمند است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران بااشاره به اینکه مسئولیت چند کمیته تخصصی را در این بخش به عهده دارم گفت: در جلسات متعدد شاهدیم که حضور مردم در تصمیم گیری ها بسیار اثرگذار است و تجربه آن را ثابت کرده است.
عرفان منش با بیان اینکه برای مبارزه با مواد مخدر طرح های اثربخشی در دست انجام است، گفت: یکی از این طرح ها ایجاد مجمع خیرین آسیب دیدگان اعتیاد است که خوشبختانه این طرح به تصویب شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر رسیده و در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
همچنین تشکیل شورای سلامت اجتماعی در شهرستان ها ،شهرها و محلات شهر تهران از طرح های دیگر در حوزه مبارزه با مواد مخدر است که اقدامات عملی آن در برخی از شهرستان های استان اجرایی شده که در منطقه 12 تهران به عنوان یکی از آلوده ترین مناطق درآینده ای نزدیک اجرا می شود.
عرفان منش با اشاره به تشکیل سند اشتغال معتادان رها یافته گفت: برای جلوگیری از دور تسلسل و بازگشت معتاد بهبودیافته به جامعه به دنبال آن هستیم تا موضوع اشتغال معتادان پاک شده و نجات یافته از بند اعتیاد را به شکل یک سند در استان عملیاتی کنیم.
وی افزود: مقدمات این سند در اداره کل کار، رفاه و امور اجتماعی انجام شده و با نهایی شدن اجرای آن می توانیم گام مناسبی در حوزه اجتماعی کردن مقابله با اعتیاد برداریم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران گفت: به کارگیری تمام ظرفیت ها در اجتماعی کردن مقابله با مواد مخدر یکی از سیاست های حوزه پیشگیری است که استفاده از ظرفیت فرهنگسراها، سرای محلات و مکان هایی که شهرداری تهران در مناطق مختلف برای این کار ایجاد کرده یکی از رویکردها است . در این بخش شهرداری تهران و شورای شهر همکاری مناسبی دارند البته این همکاری ها کافی نیست و باید برای جلوگیری از موازی کاری انسجام بیشتری در فعالیت ها به وجود آید.
پایان پیام/
نظر شما