شهلا میرگلوبیات، عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به پیشنویس بیمه زنان خانهدار گفت: جلسهای که در فروردین ماه با مرکز امور زنان داشتیم، موضوع لایحه بیمه زنان خانهدار را مطرح و پیگیری کردیم، در جلسه که داریم در مورد اینکه این لایحه در چه مرحلهای است صحبت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه که مربوط به اوقات فراغت دختران است، اجرایی نشد، تصریح کرد: بعد از تصویب هر طرحی بایستی دولت آییننامه آن را نوشته و سپس به دستگاههای ذیربط ارایه دهد که فعلا در مورد این ماده چنین اقدامی صورت نگرفته است.
بیات با بیان اینکه بار مالی یکی از بهانههای دولت برای اجرایینکردن طرحهای مربوط به حوزه زنان است، خاطرنشان کرد: یکی از ایرادهایی که بنده در نطقهای خود به رییسجمهور تذکر دادم این بود که زنان نیمی از جمعیت و کودکان یکسوم جمعیت کشور را تشکیل میدهند، اما قوانینی که مربوط به این دو حوزه میباشد متأسفانه به بهانههای بار مالی و نداشتن منابع مالی اجرایی نمیشود.
این عضو فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه دولت باید مسایل اقتصادی و اشتغال زنان را در اولویت برنامههای خود قرار دهد، اظهار کرد: زنان جامعه ما در بدترین شرایط شرکتها و کارخانهها با حداقل حقوق و بدون اینکه قوانین کار در آنجاها اجرایی شود، کار میکنند که این به معنای استثمارشدن آنها بهویژه در محیطهای صنعتی است، بنابراین دولت باید به این موضوعات توجه ویژه داشته باشد.
وی ادامه داد: ولی اینکه ما به دنبال چه چیزی هستیم، نمیدانم، ما دنبال این هستیم که فلان کار را به صورت نمادین انجام دهیم در صورتی که اصل قضیه مهم است و نتوانستیم انجاماش دهیم.
بیات با بیان اینکه افزایش مرخصی زایمان هم به دلیل بار مالی اجرایی نشد، تصریح کرد: قانون به شکلی مصوب شد که دولت مجاز به اجرای آن شد .چون از کلمه مجاز استفاده شده دولت به اجرای آن توجهای نمیکند.
این عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: دولت به بهانه اینکه زنان با اجراییکردن طرح افزایش مرخصی زایمان از عرصه اجتماع دور میشوند این طرح را اجرا نمیکند در صورتی که اگر از خود خانمهای شاغل پرسیده شود مشکلات فراوانی بیان میکنند، مثلا مهدکودک زنان شاغل یکی از مشکلات مهم آنهاست؛ این موارد مسایلی است که دولت باید در راستای افزایش جمعیت به آن توجه کند اما متأسفانه با یکسری بهانههای واهی از اجرای این طرحها امتناع میکند.
پایان پیام/
نظر شما