انگیزه دینی باید در دانش آموزان تقویت شود

دبیر کمیته ستادی سازمان پژوهش و برنامه­ ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، بر ضرورت تقویت انگیزه دینی در دانش آموزان گفت: دروس اسلامی و معارف اسلامی بسیار گسترده است لذا باید انگیزه دینی در دانش آموزان تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین حاجیان زاده، امروز(22اردیبهشت) در میزگرد علمی پنجمین همایش سالانه همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه که با موضوع "نطریه اسلامی علم و دین و دلالت‌های آن در برنامه درسی" در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار ‌‌شد، با تاکید بر اینکه منابع آموزشی سهم خاصی در آموزش و پرورش اسلامی دارد، تصریح کرد: هر مقدار ایمان پایدار برای دانش آموزان ایجاد شود توانسته ایم پشتیبانی قوی ایجاد کنیم و این یک نسخه عمومی است که باید در همه دروس رعایت شود.

 

وی با بیان اینکه دین تنها در حوزه اعتقادات نیست بلکه در همه عرصه های زندگی انسان باید وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: به همین دلیل بحث ارتباط با خلق، عدالت اجتماعی و حضور دین در عرصه های اجتماعی را باید به عنوان یکی از نسخه های ارائه شده به دانش آموزان در نظر بگیریم تا دانش آموز بتواند دین را در زندگی جاری کند.

 

دبیر کمیته ستادی سازمان پژوهش و برنامه­ ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، ادامه داد: دانش آموز باید متدین باشد و تمام رفتار عملی خود را بر مبنای فقه دینی و دستور دنبال کند و به همین دلیل باید آن را در مجموع علومی که می خواهیم در اختیار دانش آموز قرار دهیم، رعایت کنیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین حاجیان زاده، با تاکید بر ضرورت تقویت انگیزه دینی در دانش آموزان گفت: دروس اسلامی و معارف اسلامی آنقدر گسترده است که اساتید سال ها و سال ها هنوز در این عرصه کار می کنند، اما از دانش آموزان باید چه قدر توقع داشته باشیم؟ و بر همین اساس نمی توان فشاری بر دانش آموزان وارد کرد.

 

وی در پایان تاکید کرد: باید از شعار به کاربرد برسیم و مولف کتاب ریاضی باید بداند که چه بنویسد که کتابش دینی باشد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 37934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha