به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محسن صباغ، رییس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر و رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: انفجار دفتر حزب جمهوری سابق به دست منافقین در واقع نقطه اوج جریان ترور و خشونتی بود که آزادی استقلال و موجودیت نظام اسلامی را که همانا دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی به شمار می رود در کانون حمله خویش قرار داده بود.
وی افزود: فاجعه 7 تیر سال 60 محصول یک جریان ریشه دار تاریخی منحرف و کینه توز نسبت به بهترین یاران وفادار اما و انقلاب بود که دراین روز خود را نشان داد و 72 تن از نخبگان و متفکران ارزشمند خود را مظلومانه به شهادت رساند.
وی اظهار کرد: اتفاق استراتژی ترور و حذف شخصیتهای کارآمد و بانفوذ نظام اسلامی توسط منافقین و سایر گروههای ضدانقلاب از درک و شناختی ناقص از انقلاب اسلامی و جایگاه آن در جامعه ایران حکایت می کرد.
وی ادامه داد: طراحان و مجریان استراتژی ترور نظام جمهوری اسلامی را به دلیل نوبنیاد بودن با این تصور که با از بین بردن شخصیتهای نظام و انقلاب از بین خواهد رفت دست به اعمال خشونت آمیز می زدند انها پس از سقوط بنی صدر تکیه اساسی خود را از دست دادند بنابراین با توجه به اینکه نیروهای مسلح ایران درگیر جنگ با عراق بودند در داخل کشور آشوب و تشنج برپا کرده اند و از طریق ترور مسئولان نظام در گمان خود سعی در سرنگونی انقلاب داشتند.
وی تصریح کرد: نقشه ای که منافقان و دشمنان داخلی و خارجی طراحی کرده بودند این بود که در طی یک شبانه روز کلیه مسئولان اصلی کشور را ترور کنند و سپس با حمله به نهادهای انقلابی مراکز سپاه پاسداران انقلاب بر کشور مسلط شوند.
وی افزود: آنها در محاسبات خود به همه چیز اندیشیده بودند جز چیزی که همیشه از آن غافلند هرگز مردم را که عامل اصلی انقلاب و تداوم انها هستند به حساب نیاورده بودند از این رو با سدآهنین مردم روبرو شدند و به لطف و عنایت خداوند متعال در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده اند.
صباغ اظهار کرد: توطئه های گوناگون منافقین برای جلوگیری از رشد فزاینده این حرکت الهی و بکارگیری روشهای گوناگون برای سرنگونی نظام مقدس اسلامی نتیجه ای دربر نداشت و تبعاتی هم به دنبال داشت و آن چیزی نبود جز تنفر و انزجار مردم از گروههای خیانتکار که برای راضی نگه داشتن استکبار به مملکت خود خیانت می کردند.
وی ادامه داد: ترور شخصیتها باعث شده بود که مردم بیش از پیش به امام خود اقتدا کنند و گوش به فرمان او باشند. امام (ره) این رهبر الهی در قلبهای مردم نفوذ کرده بود و تلاشهای منافقین و حامیان انان نتیجه ای دربر نداشت انقلاب روز به روز قدرتمندتر و مستحکم تر به راه خود ادامه می داد و مردم به چیزی جز خط امام و انقلاب و نظام اسلامی فکر نمی کردند.
وی خاطرنشان کرد: این فاجعه مردم کشور را بیش از پیش آگاه ساخت و بر انسجام و یکپارچگی و قاطعیت اراده شان برای مبارزه بی امان علیه استکبار انگیزه بیشتری بخشید.
وی در مورد آمار شهدا و جانبازان فاجعه 7 تیر گفت: 25 شهید از قوه مجریه 27 شهید از قوه مقننه و 20 شهید از فعالان سیاسی و مسئولان حزب جمهوری اسلامی و 28 جانباز و شهدای زنده از فاجعه 7 تیر به یاد مانده است.
وی در مورد مراسم 7 تیر اظهار کرد: این مراسم در تهران و سراسر کشور برگزار می شود دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و اعضای ستاد برگزاری مراسم 7 تیر با مقام معظم رهبری روز شنبه 7 تیر از جمله برنامه های این روز است.
وی ادامه داد: مراسم بزرگداشت شهدای 7 تیر در تهران به مدت 3 روز در مشهد شهیدان سرچشمه تهران از پنجشنبه5 تیر تا شنبه 7 تیر از ساعت 17 و 30 تا 20 و 30 برگزار می شود خاطره گویی توسط خانواده های شهدا سخنرانی مسئولان کشوری و لشکری از دیگر برنامه های این مراسم است.
وی اظهار کرد: در روز اول حجت الاسلام ابوترابی فرد نایب رییس مجلس در روز دوم، حجت الاسلام علوی وزیر اطلاعات و در روز سوم رحیم پور ازغدی از جمله سخنرانان این مراسم هستند.
وی ادامه داد: رونمایی از دو کتاب سرچشمه درخصوص زندگینامه شهید بهشتی و حزب دیالمه درخصوص زندگی شهید دیالمه از دیگر برنامه های این مراسم است. همچنین در روز پنجشنبه 5 تیر مراسم ویژه عطرافشانی و نثار گل با حضور مردم قدرشناس و خانواده شهدا به همراه قرائت زیارت عاشورا از ساعت 16 تا 17 و 30 در قطعه 72 تن برگزار می شود.
وی اظهار کرد: سخنرانی مسئولان نظام شاهدان و جانبازان فاجعه قبل از خطبه های نماز جمعه 6 تیر در تهران و سراسر کشور برگزار می شوند. مراسم روحبخش دعای کمیل در جوار 84 شهید گمنام در سرچشمه از دیگر برنامه های بزرگداشت 7 تیر است. همچنین مراسم پرفیض دعای ندبه جمعه 6 تیر ساعت 6 صبح در قطعه 72 تن بهشت زهرا برگزار می شود این مراسم به صورت ویژه در مهدیه تهران نیز یاد و نام شهدای 7 تیر را زنده نگه می دارند.
وی درخصوص برنامه های این مناسبت در استانها اظهار کرد: برگزاری شب شعر و خاطره گویی، دعای کمیل و ندبه تهیه ویژه برنامه های رادیویی و تلویزیونی، برگزاری مسابقات ورزشی و خاطره شهدای 7 تیر ویژه برنامه های شکرانه سلامتی رهبر انقلاب در حادثه 6 تیر، برگزاری نمایشگاه عکس و کتاب، برگزاری مسابقات کتابخوانی، برپایی نشستها و همایشها با موضوع آشنایی با اندیشه های شهید بهشتی در مراکز علمی سراسر کشور از جمله برنامه های استانها است.
صباغ در مورد تمهیدات مراسم 7 تیر افزود: به منظور فراهم نمودن تمهیدات مناسب برای حضور اقشار مردم در مراسم 7 تیر هماهنگی های لازم با شرکت مترو و شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه انجام شده است و خدمات ویژه شرکت کنندگان در این روز از پایانه ها و میادین شهر تهران در مورد ایاب و ذهاب مردم انجام می شود.
وی در مورد برنامه های وزارتخانه ها و سازمانهای در این روز اظهار کرد: تمامی سازمانها و وزارتخانه ها در این روز مراسم ویژه ای را برگزار می کنند که از جمله آنها دیدار مقام عالی وزارتخانه ها و سازمانها با خانواده شهدا، برگزاری نمایشگاه عکس و کتاب، چاپ بروشور زندگینامه شهیدان 7 تیر، برگزاری مسابقه کتابخوانی برگرفته از آثار شهید بهشتی و گرامیداشت شهدای 7 تیر ویژه جامعه کارگری در روز چهارشنبه 4 تیر در قطعه 72 تن بهشت زهرا از دیگر برنامه های این وزارتخانه ها است.
پایان پیام/
نظر شما