منش و روحیه قرآنی در بطن جامعه عملیاتی شود

خبرگزاری شبستان: مجری طرح چهره به چهره در غرب استان مازندران گفت: فرهنگ، منش و روحیه قرآنی باید در خانواده و بطن جامعه عملیاتی شود.

حجت الاسلام محمدعلی کمیجانی، مجری طرح چهره به چهره در غرب استان مازندران امروز(2 تیر) در خصوص تربیت قرآنی به خبرنگار شبستان گفت: تربیت قرآنی با بهره گیری از آیات نورانی این کتاب الهی، کلام و سیره معصومین(ع) محقق می شود.


وی با بیان اینکه قرآن در کنار اهل بیت(ع) یک برنامه کامل و راهنما برای تربیت انسان ها محسوب می شود، افزود: اهل بیت (ع) به عنوان مفسرین و متخصصین قرآن بهترین راهنمای زندگی بشر هستند.


حجت الاسلام کمیجانی، با اشاره به تاثیر تلاوت روزانه آیات قرآن کریم در زندگی روزمره انسان ها، تصریح کرد: برای اینکه قرآن کلام خدا و معجزه الهی است و تنها کتابی است که به واسطه جبرئیل به برترین مخلوق خدای متعال نازل شده و دستخوش تحریف قرار نگرفته است، از این رو این اعجاز یقینا در روح و جان بشر تاثیرگذار خواهد بود؛ البته اگر قلب انسان آمادگی نداشته باشد نه تنها اثر مثبت ندارد بلکه اثر سوء هم دارد.


وی در مورد هدایت مدنظر قرآن، اظهار داشت: زمانی که به واسطه تلاوت روزانه قرآن، گناه نکنیم و یا گناه در ما اثر نگذارد و به فرموده خدا در آیه 61 سوره یس "وَ اَنِ اعبُدُونی هذا صِراطٌ مُستَقیمٌ" تنها مرا بپرستید و این راه مستقیم است، مطمنا با قرار گرفتن در این مسیر هدایت مدنظر قرآن شامل حال انسان می شود.


حجت الاسلام کمیجانی با اشاره به اهمیت پیاده کردن قرآن با همه ابعادش در یک جامعه اسلامی، اظهار داشت: قرآن در ادارات فقط برای شروع جلسه تلاوت نشود بلکه در همه امور مانند تکریم ارباب رجوع، کسب درآمد حلال و... عامل به قرآن شوند.


وی با بیان اینکه یکی از مشکلات جدی جامعه ما بدحجابی است درحالیکه قرآن دستورالعمل های عفاف و حجاب را معرفی کرده، خاطرنشان شد: علاوه بر قرائت قرآن کریم باید درک، فهم و عمل به آیات آن مدنظر قرار گیرد.


حجت الاسلام کمیجانی، بر ضرورت ترویج و عملیاتی شدن فرهنگ، منش و روحیه قرآنی در خانواده و جامعه تاکید کرد و افزود: اگر بخواهیم در مسیر اجرایی شدن دستورهای خداوند متعال گام برداریم جز از طریق قرآن و مانوس شدن با آن امکان پذیر نیست.


وی درخصوص اجرای طرح قرآنی 1448 اظهار داشت: با اصل طرح موفق هستم اما نحوه اجرا نیاز به مطالعه بیشتری دارد؛ یکی از مهمترین مشکلات این طرح عدم سطح بندی در قالب سن و سطح سواد قرآنی افراد شرکت کننده است.


حجت الاسلام کمیجانی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری برای تربیت 15میلیون حافظ قرآن تا سال 1404، گفت: این طرح های قرآنی که در کشور برگزار می شوند بسیار ارزشمند است اما برای تحقق دغدغه رهبر معظم انقلاب باید با استفاده از کارشناسان قرآنی و مسئولان کانون های فرهنگی و هنری که به صورت مستمر 7 دوره از این طرح قرآنی را در مساجد محلات برگزار کردند، دقیق برنامه ریزی کرد.


پایان پیام/

کد خبر 378811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha