مرکز ثقل نظارت؛ اطلاعات بهنگام و درست است

خبرگزاری شبستان: صنایع در دومین همایش منابع انسانی و تحول اداری بازرسی کشور گفت: ما اگر معتقد باشیم نظارت فعالیت مشارکتی است به سمتی می رویم که نقطه تقابل را به تعامل تبدیل کنیم و نقطه مقابل نباشیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، محمد صنایع، مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری سازمان بازرسی کل کشور در دومین همایش منابع انسانی و تحول اداری بازرسی کشور گفت: ما اگر معتقد باشیم نظارت فعالیت مشارکتی است به سمتی می رویم که نقطه تقابل را به تعامل تبدیل کنیم و نقطه مقابل نباشیم. باید فرهنگ سازمان بازرسی و بازرسان ما تغییر کند و الگو و نظارت کارآمد با تکیه بر اصل پذیرش مخاطب انجام گیرد.

 

وی تاکید کرد: ما وظیفه نظارت و سپس تحکم پذیری و پذیرش را داریم در صورتی که واقعیت این نیست و نظارت باید از مخاطب شروع شده و به مخاطب ختم شود.

صنایع افزود: باید فرایند مشارکتی بودن نظارت در نظر گرفته شود و آموزش نظارت شوندگان به افق چشم انداز بازرسی کل کشور است.

 

مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: مخاطبی که نقطه نظارت نیست بلکه تسهیل گر و جریان دهنده این مساله است و اینکه چقدر با اعتقاد قلبی و عقلانی تسهیل گر نظارت باشیم و چقدر در سیستمهای اداری و فرایندهای پیش نگری تلاش شود تا موانع برای نظارت نباشد یکی از مسایلی است که باید به ان توجه شود.

 

صنایع تاکید کرد: رهبری بازرسی را ابزاری برای حسن مدیریت دانستند و بازرسی مشاوری امین برای دستگاههاست و تصمیم گیرنده دستگاهها نسبت به مشاوران امین خود رویکرد مثبتی دارند.

 

وی برای اینکه چشم انداز پیش روی سازمان بازرسی و نظارتی مثبت باشد گفت: باید رابطه ناظر و نظارت شونده رابطه ای عمیق شود و برای رسیدن به این برنامه باید رابطه بین دو رکن نظارت شونده و ناظر به دانش روز مجهز شده و برای رسیدن به این منظور دست نیاز به سوی دستگاههای اجرایی داریم زیرا این دستگاهها می توانند در امور نظارتی کمک کننده باشند اما متاسفانه تاکنون این مساله فراگیر نبوده و انتظاری که داشتیم هنوز محقق نشده است.

 

وی تصریح کرد: اگر نظام بازرسی در وظایفش دچار خطا شود نظام اداری بیش از هر چیز صدمه می بیند و مسیر درست را دستگاه بازرسی به دستگاههای اجرایی نشان می دهد و اگر این سازمان اشتباهی کند و اگر این سازمان اشتباهی کند و به سمت غیرصحیح هدایت گردد تصحیح مسیر بسیار پرهزینه است.

 

وی آگاه سازی مدیران دستگاههای اجرایی را از مهمترین کارهای آگاه سازی در زمینه نظارت دانست و تصریح کرد: مدیران باید با بازرسی ها همکاری داشته باشند زیرا مرکز ثقل نظارت اطلاعات بهنگام و درست است.


صنایع در این رابطه تاکید کرد: اگر اطلاعات مدیران بهنگام و صحیح نباشد تلاش و هزینه زیادی برای رسیدن به مساله نظارتی نیاز است.

 

وی نکته دیگر را ارتقای سلامت اداری عنوان کرد و افزود: آموزش می تواند در زمینه سلامت اداری نیز موثر باشد و در این زمینه متاسفانه کار علمی بسیار کم انجام گرفته است.


مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: آگاهی از قوانین و پایبندی به آنها باید مدنظر قرار بگیرد زیرا بسیاری از تخلفات و جرایم در دستگاههای اجرایی نشای از ناآگاهی است و مدیرا ناآشنا به مقررات دچار اشتباه می شوند.

 

وی در پایان تصریح کرد: پیشنهاد منشور همکاری آموزشی دستگاههای اجرایی ارایه و تنظیم گشته است و طی سه ماه گذشته برخی نهادها مانند سازمان محیط زیست وزارت ورزش و جوانان و نیروی انتظامی تقویم آموزشی خود را در این زمینه ارایه نموده اند.

پایان پیام/
 

کد خبر 378656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha