حذف مالیات از موسسات قرآنی/ روحانیون مستقر مرزبانان دین و فرهنگ هستند

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل موسسات قرآنی خراسان جنوبی خواستار حذف مالیات موسسات قرآنی شد و از استاندار خواست درخصوص واگذاری زمین و امکانات به خانه های قرآن روستایی و شهری مساعدت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد الهی امروز (1 تیر) در نشست صمیمی فعالان فرهنگی حوزه دین با استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: 191 تشکل قرآنی از این سازمان مجوز فعالیت در استان دارند که از این تعداد 24 تشکل شهری و مابقی خانه های قرآنی روستایی هستند.


وی پیشنهاد کرد: این تشکل های قرآنی بهترین مشاوره ها را می توانند در زمینه فعالیت های قرآنی به استاندار بدهند.


مدیرعامل موسسات قرآنی خراسان جنوبی خواستار واگذاری طرح های قرآنی ادارات و سازمانهای اجرایی به اتحادیه موسسات قرآنی شد.
 

الهی همچنین بر حذف مالیات از موسسات قرآنی تاکید کرد و خواستار مساعدت استاندار درخصوص واگذاری زمین و امکانات سخت افزاری به خانه های قرآن روستایی و شهری شد.


خراسان جنوبی در حوزه تبلیغ موفق عمل کرده است

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: افتخار سازمان تبلیغات این است که تمامی بخش های آن توسط مردم رهبری می شود و این سازمان کار نظارت و پشتیبانی را برعهده دارد.


حجت الاسلام کاظم لطفیان به بیان اینکه خراسان جنوبی در حوزه تبلیغ موفق عمل کرده است، افزود: بیش از 120 نفر از سوی سازمان تبلیغات اسلامی و معاونت تبلیغ حوزه های استان در سطح روستاها در حال خدمت هستند.


وی با اشاره به اینکه در سال گذشته اعضای شورای هیئات مذهبی استان انتخاب شد، ادامه داد: این شورا به لحاظ سطح تجربه و دانش، جزو برترین ها است و شبکه مداحان اهل بیت(ع) استان نیز در راستای ارزیابی هایی که از مداحان و شاعران اهل بیت(ع) از کشور انجام می شود، در زمره بی آسیب ترین مجموعه های مداحی در سطح کشور است.


وی گفت: در سال گذشته بیش از 5 هزار نفر تحت آموزش مستقیم در حوزه قرائت و حفظ در سطح استان قرار گرفتند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه واحد تبلیغ خواهران این سازمان نیز فعالیت های قابل قبولی در حوزه های فرهنگی انجام داده است، افزود: از جمله کارهایی که سازمان تبلیغات با مظلومیت انجام می دهد، فعالیت در فضای مجازی است.


وی به وجود 4 مدرسه علوم و معارف اسلامی در استان اشاره کرد و بیان کرد: تمامی هزینه های این مدارس از سوی سازمان تبلیغات تامین می شود.

 

روحانیون مستقر مرزبانان حوزه دین وفرهنگ هستند
حجت الاسلام محمد نصرتی، نماینده روحانیون مستقر در طرح هجرت خراسان جنوبی نیز گفت: روحانیون مستقر در طرح هجرت مرزبانان حوزه دین و فرهنگ در دورترین مکان ها هستند.


وی با بیان اینکه بودجه ای که در اختیار روحانیون طرح هجرت قرار می گیرد، به عنوان یک شهریه است که به وی اختصاص داده شده و آن هم در سطح بسیار پایین است، افزود: در سالهای اخیر مسائل فرهنگی و قرآنی مورد هجمه بیشتری از سوی دشمنان قرار گرفته است و نگهداری جوانان در روستاها کاری سخت و زمینه انحراف آنها بیشتر می شود.


فاطمه همتی، کارشناس بانوان سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: سال گذشته طرح مشاورین مذهبی در استان اجرا شد که خواهران برجسته حوزوی برای پاسخگویی به سوالات شرعی دختران، به مدارس اعزام می شدند.


وی ادامه داد: با توجه به عدم وجود مشاور مذهبی در مدارس، بسیاری از مدیران و معلمان مدارس خواستار ادامه و ثابت شدن این طرح و ارتباط هرچه بیشتر بین حوزه و مدرسه شده اند.


همتی یادآور شد: طرح رحمت نیز از سال 87 از سوی دفتر امور بانوان استانداری به این نهاد واگذار شد که مربوط به زنان خانه دار بوده و این طرح در روستاها به خوبی جواب داده است و در قاین 8 و در فردوس 7 پایگاه برای اجرای طرح رحمت وجود دارد که در آن برنامه ها و کلاسها برگزار می شود.

 

فعالیت 1100 هیات مذهبی در خراسان جنوبی
غلامرضا عباسی مقدم، رئیس شورای هیئات مذهبی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: هیئات مذهبی یکی از تشکل های مردمی است که نسل به نسل پرچم اهل بیت(ع) را بر دوش خود دارند.


وی با اشاره به اینکه در کشور 91 هزار هیئت مذهبی وجود دارد که از این تعداد یکهزار و 100 هیئت در خراسان جنوبی فعال است، ادامه داد: یکی از اهداف دشمنان تفرقه بین شیعه و سنی است در همین راستا 23 شبکه به نام شیعه راه اندازی شده است که همه آنها اختلاف را ترویج می کنند.


عبدالله گرجی، رئیس کانون مداحان خراسان جنوبی نیز گفت: یکی از تاثیرگذارترین افراد جامعه که در کنار روحاینت حرکت می کند، جامعه مداحان هستند.


وی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب " مداحان برای کشاندن جوانان به مجالس مذهبی و فرهنگ ناب محمدی، نقش بسزایی دارند"، یادآور شد: تاکنون 8 دوره سه ماهه آموزش مداحی در استان برگزار شده است که در آن 320 نفر شرکت کرده اند و 35 نفر از آنها گواهینامه دریافت کرده اند.


وی افزود: در این کلاسها آواشناسی، تاریخ اسلام، احکام، مقتل شناسی و اخلاق آموزش داده می شود.


گرجی با اشاره به وجود کتابخانه تخصصی مداحی با 2500 جلد در مرکز استان یادآور شد: 25 مداح تحت پوشش بیمه کانون مداحان قرار دارند که 15 نفر بیمه رایگان و 10 نفر بیمه مستمری بگیران هستند.


پایان پیام/

 

کد خبر 378622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha