گذران فراغت نوجوان و جوان باید به مساجد هدایت شود

خبرگزاری شبستان: مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری رضوی شهر ارطه با بیان اینکه گذران فراغت نوجوان و جوان باید هدایت شود، گفت: گرایش فکری این نسل را باید با توجه به ذوق و سلیقه فردی بچه ها به مساجد سوق داد.

حجت الاسلام جواد مرادی، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری رضوی شهر ارطه امروز(1 تیر) در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه خلاء فراغت از تحصیل نوجوانان و جوانان در تابستان نیازمند برنامه ریزی است، گفت: با ساماندهی در برنامه های اوقات فراغت مساجد می توان این نسل را جهت شرکت در کلاس های آموزشی و تفریحی جذب مسجد کرد.


وی با اشاره به اهمیت شناسایی و تربیت استعدادها در مساجد، اظهار داشت: سه ماه تابستان و ایام فراغت دانش آموزان و دانشجویان بهترین فرصت برای ساماندهی نخبگان رشته های مختلف علمی، هنری، فرهنگی و دینی به مسجد است.


حجت الاسلام مرادی، به اهمیت تنوع و جذابیت برنامه های فراغت تابستان در مساجد اشاره کرد و گفت: فضای آراسته مسجد و برخورد شایسته افرادی که در کلاس های فراغت فعالیت می کنند، موجب جذب نوجوانان و جوانان به این برنامه ها می شود.


وی با بیان اینکه گذران فراغت نوجوان و جوان باید هدایت شود، تصریح کرد: گرایش فکری نسل جوان را باید با توجه به ذوق و سلیقه فردی بچه ها به مساجد سوق داد.


حجت الاسلام مرادی، خواستار تشکیل اتاق فکر برای برنامه ریزی ایام فراغت مساجد شد و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری از طریق برگزاری نشست حلقه های معرفتی در مساجد با عنوان پاسخ گویی به شبهات فکری و عقیدتی نوجوان و جوان که یکی از بهترین تجمع های مسجد است می توان با تزریق خوراک فکری به مخاطب زمینه ساز رشد و بالندگی نوجوان و جوان شد.


وی با بیان اینکه اوقات فراغت بهترین زمان برای ترویج و تعمیق سبک زندگی دینی در مخاطبین کلاس های تابستان است، تصریح کرد: ایام فراغت در مساجد طی سه ماه یک نوع زندگی قانون مند به همراه کسب دین و معرفت است که می توان ارتباط با همسالان، خانواده و جامعه، مشکلات فضای مجازی و ... را درقالب کلام و کردار از سوی مسئولان برگزاری کلاس های ایام فراغت به نوجوانان و جوانان آموخت.


حجت الاسلام مرادی، درخصوص نقش خانواده درگذران اوقات فراغت، گفت: خانواده ها نباید بعد از پایان سال تحصیلی به این بیاندیشند که اگر فرزندانشان کلاس های کمک آموزشی ثبت نام نکنند دچار ضعف درسی می شوند بلکه باید با نام نویسی آنها در کلاس های فرهنگی، هنری و ورزشی موجب رشد فکری و معرفتی بچه ها شوند.


وی با اشاره به برخورداری نوجوانان و جوانان از تکنولوژی روز دنیا و فضای مجازی، اظهارداشت: فعالان مسجد با نیازسنجی از علایق نسل جوان که به شبکه های اجتماعی و ماهواره ای گرایش دارند، و ایجاد فضای مجازی پاک و تولید نرم افزارهای دینی، آموزشی مناسب و کالاهای فرهنگی متناسب با سن و جنسیت، اوقات فراغت مطلوبی را برای نواجوانان و جوانان فراهم کنند.


حجت الاسلام مرادی با بیان اینکه در قالب فعالیت های ورزشی می توان دستورات تربیتی و دینی را به نوجوان و جوان آموخت، گفت: مهمترین علاقه نسل جوان در تابستان، ورزش است که باید برای آن در مسجد برنامه ریزی شود و این بدان معنی نیست که فعالیت تربیت بدنی، خوراک روحی و فکری را احاطه کند.


وی افزود: با برگزاری مسابقات ورزشی بعد از افطار در مساجد نوجوانان و جوانانی که در طول سال کمتر به مسجد می آیند، جذب مسجد می شوند.


حجت الاسلام مرادی با بیان اینکه بهترین مکان برای گذران اوقات فراغت فضای مسجد و یا مکان وابسته به مسجد است، گفت: همانطوریکه پیامبر(ص) تمامی امور عبادی، سیاسی، فرهنگی را در مسجد انجام می دادند، امروز نیز باید فعالیت های مساجد به طریقی باشد که مردم فقط زمان نماز و اذان به مسجد مراجعه نکنند بلکه قبل و بعد از نماز نیز به مسجد بیایند.


وی با بیان اینکه سبک زندگی دینی، مدنظر مقام معظم باید در زندگی جوانان از طریق مساجد جاری و ساری شود، اظهار داشت: نوجوانان و جوانان با شرکت در برنامه های گروهی مسجد و بهره مندی از تجربیات یگدیگر، بسیاری از شبهات اعتقادی و مشکلات درسی آنها مرتفع می شود.


حجت الاسلام مرادی، با اشاره به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و دغدغه رهبرمعظم انقلاب درخصوص فرهنگ، اذعان داشت: امکانات و اعتبارات اوقات فراغت در مساجد بسیار محدود است و اگر بخواهیم فراغت تابستان خروجی مطلوبی داشته باشد باید برای ایام فراغت مساجد هزینه کنیم.


پایان پیام/
 

 

 

 

کد خبر 378492

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha