به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام یدالله حبیبی معاون امور استان های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز در همایش استانی "امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با رخنه های فرهنگی" که شامگاه (31 خرداد) در مصلی امام خمینی(ره) بجنورد برگزار شد، با بیان اینکه در مقوله امر به معروف و نهی از منکر قبل از سخن گفتن از حضور دشمن در این حوزه، باید به رفتار و اعمال خود توجه کنیم، توضیح داد: چراکه رخنه های فرهنگی، عقیدتی، اجتماعی و اخلاقی ابتدا در درون ما شکل می گیرد لذا مقابله با این معضل، نیازمند نظارت بر خود و به گونه ای خودمراقبتی است.
عزم ملی، مشارکت همگانی و دلسوزی نخبگان فرهنگی و دینی، راه احیاء معروفات و زدودن منکرات
وی با بیان اینکه هدف نیمی از برنامه هایی که دشمنان برای نظام ما نقشه ریزی کرده، جوانان هستند، برخودمراقبتی این قشر تأکید موکد کرد و اظهارداشت: تدبیری که در احقاق اهداف ستادهای امر به معروف و نهی از منکر اندیشیده شده از عهده یک نهاد و یک اداره برنمی آید بلکه تحقق این مهم نیازمند عزم ملی، مشارکت همگانی و دلسوزی نخبگان فرهنگی و دینی است.
مشاور دبیرکل ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز، با بیان اینکه آحاد جامعه به ویژه گروه ها و افراد ذینفع باید در احیاء این فریضتین احساس مسئولیت کرده و در لوای این پرچم قرار بگیرند، وظیفه ستادهای احیاء در استان ها را مدیریت و نظارت بر توسعه اینگونه فعالیت ها دینی برشمرد.
امر به معروف و نهی از منکر باید به یک رفتار و ارزش اجتماعی مبدل شود
معاون امور استان های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشور، سند چشم انداز این ستاد و تشکل را علاوه بر اجرای وظایف تعریف شده نظارتی و سیاستگذاری در این حوزه، تبدیل شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک رفتار اجتماعی و ارزش اجتماعی بیان کرد.
حجت الاسلام حبیبی، با بیان اینکه احیاء این دو فریضه باید به یک سنت تبدیل شود تاجایی که اگر کسی امر و نهی کرد از او قدردانی کرد؛ هم پوشانی و همکار دستگاه ها و مسئولان را در راستای تحقق این هدف والا خواستار شد.
وی با اشاره به اینکه وجود یک مدیر انقلابی و متدین در هر سازمان و یا درهر بخشی، راه رسیدن ما به این هدف را آسان می کند، اظهارداشت: اگر مردم رفتار درست و صحیح را از مسئولان ببینند، با توجه به اثرگذاری بیشتر مسئولان بر روی مردم، از آن الگو گرفته و همان رفتار را در زندگی عملیاتی می کنند.
وحدت نظر، مؤلفه مهم در تحقق احیاء معروفات و زدودن منکرات
معاون امور استان های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، با تصریح اینکه هماهنگی و وحدت نظر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر ضروری ترین مسئله است، با بیان اینکه نمی شود در این یک تشکل واحد حضور داشت ولی حرف های متفاوت زد، ادامه داد: باید با یک سیاست و یک برنامه که همانا منویات مقام معظم رهبری است، عمل کرد و از حرف های چندگانه که آوارگی فرهنگی به دنبال دارد، پرهیز کرد.
حجت الاسلام حبیبی، با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره بر تذکر لسانی تأکید داشته اند و مردم را به عدم بی تفاوتی در مقابل منکرات توصیه کرده اند، اظهارداشت: در برخورد فیزیکی با هنجارشکنان تدابیر نیروی انتظامی و دادگستری کفایت می کند، لذا اگر افراد در برخورد با منکرات و ترویج معروفات به اندازه وسع خود از تذکر لسانی دریغ نکنند، می توان به آینده بهتر جامعه امیدوارتر بود.
معاون امور استان های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، در پایان فعالیت ستاد احیاء خراسان شمالی را مطلوب ارزیابی کرد.
پایان پیام/
نظر شما