به گزارشحبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان، در نشست با معاونان دانشگاه های این استان، گفت: چنانچه پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی با استفاده از ابزارهای علمی و بهره گیری از مسائل علمی روز باشد، شاهد کاهش چشمگیر جرائم و پرونده های ورودی به دستگاه قضایی خواهیم بود.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم پیشگیری را به صورت قشری، صنفی و نوعی به کار گرفته و آن را از روی برگه و دستورالعمل به سطح جامعه ببریم، جرائم و آسیب های اجتماعی به نحو مطلوب تری کاهش می یابد.
حجت الاسلام امانت بهبهانی، با تأکید بر مراقبت های پس از خروج محکومان از ندامتگاه ها، اظهار داشت: باید برای بازگشت زندانیان به جامعه سالم، تلاش کرد و با ایجاد زمینه های اشتغال، تحصیل و جامعه پذیری برای آنان و خانواده هایشان، از بازگشت آنان به جرم پیشگیری کرد.
وی با اشاره به برخی طرح های فرهنگی در این معاونت طی سال های گذشته، افزود: طرح قاضی در مدرسه از جمله طرح هایی است که در این راستا به اجرا درآمده که حضور قضات در میان دانش آموزان و معلمان آثار مثبتی داشته و اگر بتوانیم این آموزش ها را در سال جدید برای اولیای دانش آموزان نیز ارائه دهیم، قدم مؤثرتری در این راه برداشته ایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان، از معاونان دانشگاه ها خواست تا با برنامه ریزی و اجرای همایش ها و طرح های مشابه در دانشگاه ها، از ظرفیت دانشجویان و اساتید برای تحقق جامعه ای سالم و پویا بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: تشکیل کارگروه های تخصصی، حمایت از پایان نامه ها، برگزاری نشست های علمی در دانشگاه ها و برگزاری همایش های استانی با موضوع علل و بررسی جرائم و آسیب های اجتماعی استان، از اقداماتی است که در این راستا در دست بررسی و اجراست.
لازم به ذکر است، در ادامه این نشست، معاونان دانشگاه ها به بیان پیشنهادات خود پرداختند و در خصوص موضوع ، بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
پایان پیام/
نظر شما