محمدجواد خانزاده، کارشناس امور تربیتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان با اشاره به ویژگیهای یک جوان مسلمان اظهار کرد: پرهیزکارى و رعایت تقوا، داشتن ایمان و دورى از شرک و عدالت طلبى و حمایت از مظلومان، خودسازی، تهذیب نفس، شهامت و شجاعت از ویژگیهای یک جوان مسلمان است.
وی اضافه کرد: پرهیز از افراط و تفریط، خوش اخلاقى و تواضع در برابر مردم، عبادت و امر به معروف و نهى از منکر، نیکى به پدر و مادر و عفت و پاکدامنى از ویژگیهای جوان مسلمان است.
خانزاده با بیان اینکه ازدواج و داشتن زندگی سالم مهمترین دغدغه یک جوان مسلمان است، اذعان کرد: ازدواج صحیح و موفق در گرو شناخت از یکدیگر در قبل از ازدواج است چراکه همین عدم شناخت مهمترین آسیب است که گریبانگیر خانوادهها میشود.
وی ادامه داد: قرآن به عنوان برنامه زندگی که دستورالعملی از جانب خالق انسان و روحیات اوست بهترین منبع برای تربیت بشر است که متاسفانه از آن برای تربیت استفاده نمیکنیم.
این کارشناس امور تربیتی با بیان اینکه باید مبانی ازدواج صحیح را برای فرزندانمان بازگو کنیم تصریح کرد: زندگی موفق اهل بیت(ع) بهترین الگوی برای ازدواج جوانان است.
وی عدم رعایت عفاف و حجاب در خانوادهها را مهممترین عامل از هم گسیختگی خانواده دانست و افزود: بدحجابی و بی قید بودن زن و یا مرد از آسیبهایی است که متوجه برخی خانوادههاست.
خانزاده بابیان اینکه رعایت حجاب موجب استحکام ازدواج و خانواده میشود، اذعان کرد: بدحجابی یکی از آسیبهایی است که باعث میشود زن و مرد نسبت به هم سرد و دچار طلاق عاطفی شده و عملاً خانواده محسوب نشوند.
وی با بیان اینکه طلاق عاطفی طلاق خاموش است، گفت: در این نوع طلاق زن و شوهر عواطف خود را از یکدیگر دریغ کرده و روی از هم بر میتابند، زیرا اعتمادشان به یکدیگر و جذابیتشان برای هم به پایان رسیده است.
این استاد دانشگاه بیان کرد: در این نوع خانواده هر یک از زوجین، ساز خود را میزنند و بیش از پیش از زندگی مشترک دور میشود و به دنبال مکانهای امن دیگری میگردد که عضویت در شبکههای اجتماعی، کلاسهای گروهی یا پیدا کردن دوستان جدید همه میتوانند راههایی برای پیدا کردن گروهی از آدمهای تازه باشند که او را بیشتر از همسرش درک میکنند.
پایان پیام/
نظر شما