کارگروه بررسی تعامل آموزش و پرورش و حوزه های علمیه تشکیل شد

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، از تشکیل کارگروه بررسی تعامل آموزش و پرورش و حوزه های علمیه خبر داد و اظهار داشت:این کارگروه تشکیل شد تا راههای تعامل را براساس فرمایشات مقام عظمای ولایت بررسی کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مرتضی مقتدایی، امروز(22اردیبهشت) در پنجمین همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه که با موضوع "نطریه اسلامی علم و دین و دلالت‌های آن در برنامه درسی" در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار ‌‌شد، با بیان اینکه این همایش برای یک هدف بسیار سنگین و مقدس تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: وظیفه تبلیغ دین بعد از پیامبران به عهده حوزه های علمیه است که باید جامعه را به سوی ارزش های والای دینی و انسانی هدایت کنند.

 

وی افزود: خوشبختانه حوزه های علمیه تاکنون به وظیفه خود عمل کرده اند که انشاء الله از این به بعد بهتر شود، حوزه های علمیه دین را تا به امروز گسترش دادند و کسانی که دیندار و مسلمان واقعی هستند در اثر همین خدماتی بوده که حوزه علمیه ارائه کرده است.

 

وی همچنین با اشاره به سفر رهبر انقلاب به قم خاطرنشان کرد: در سفر اخیری که مقام معظم رهبری به قم داشتند که انصافا سفر بی بدیلی بود، از نظر زمان ده روز تمام در قم حضور فعال داشتند و هر روز برنامه و ملاقات عمومی و در کنار آن نیز ملاقات های جمعی کوچک و خصوصی داشتند و ثمرات رهنمودهایی که ایشان داشتند در آینده روشن می شود.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، ادامه داد: حدود 100 محور از فرمایشات ایشان اخذ و به تناسب به معاونت های حوزه عملیه ارجاع شد.

 

آیت الله مقتدایی، با بیان تاکیدات رهبری مبنی بر حضور روحانیت در آموزش و پرورش تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به حوزه های علمیه فرمودند که وظیفه شما تبلیغ است اما چرا حوزه علمیه از بستر عظیم آموزش و پرورش، غفلت کرده است و فرمودند ما اصلا نمی خواهیم یک روحانی، وزیر آموزش و پرورش بشود و فرمودند حضور روحانیت و حضور حوزه در آموزش و پرورش مورد نظر است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، با تاکید بر حساسیت آموزش و پرورش اظهار داشت: مرحوم شهید بهشتی در دانشگاه رفتند اما خودشان گفتند ما باید از آموزش و پرورش شروع کنیم که ظاهرا امام نیز می فرمایند که از دانشگاه دیر است و باید از آموزش و پرورش آغاز کرد که یک نونهال هنوز شخصیتش شکل نگرفته در اختیار تربیت دینی قرار بگیرد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد شبهه را سیاست مخرب و براندازی دانست و گفت: دشمنان می خواهند جوانان ما را تخیله و از اسلام و نظام دور کنند، وقتی شبهه ای برای جوانی القا می شود، از روحانیت و اسلام و برنامه های دین کنار می کشد.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، افزود: اینها کار می کنند و متاسفانه پیشرفت هم داشتند و ما نیز باید مجهز باشیم و در مقابل، جبهه بگیریم و شبهات باید پاسخ داده شود.

 

آیت الله مقتدایی، از تشکیل کارگروه بررسی تعامل آموزش و پرورش و حوزه های علمیه خبر داد و اظهار داشت: مقرر شد کارگروهی تشکیل شود تا راه های تعامل را براساس فرمایشات مقام عظمای ولایت بررسی کنند و این کار شده است که نتیجه این جلسات یک تفاهم نامه است که تنظیم شده و پیوست آن هم راه کارهای تعامل در عرصه های مختلف پژوهش، اصلاح مواد درسی، تدوین کتب، تربیت نیروی انسانی سالم و خوب و ... است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرد: ما جدا احساس وظیفه و تکلیف می کنیم مخصوصا با فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند چه بستری آماده تر از این، از نظر ما مسئولیت واقعا جدی است.

 

وی بر ضرورت جایگاه قانونی تفاهم نامه آموزش و پرورش و حوزه های علمیه تاکید و عنوان کرد: تفاهم نامه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های عملیه به تایید شورای عالی حوزه علمیه و به تایید مقام معظم رهبری می رسد و این جایگاه قانونی حوزه است که اگر هر مدیری نیز تغییر کند پشتوانه قانونی را دارد در آموزش و پرورش نیز باید اینگونه باشد تا به تایید شورای عالی آموزش و پرورش و حتی مجلس برسد.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، در پایان ابراز امیدواری کرد: خواسته ای که مقام معظم رهبری از حوزه و آموزش و پرورش داشتند انجام شود و وظیفه ای که بر عهده حوزه علمیه است بتواند ایفا کند و نقشی که آموزش و پرورش در نظام دارد مسئولیت شان را ایفا کنند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 37815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha